Ötből öt a mérleg

2021-11-03 07:12:59
VLA

Egy-egy győzelemmel és vereséggel zártak lánycsapataink.

Az U19-es lánycsapatunk Nyíregyházán szenvedett vereséget, míg az U16-osok Debrecenben nyertek, ezzel már öt mérkőzésből öt győzelemnél tartanak.

Jó hír a szakág számára, hogy Márta Rékát behívták az U14-es válogatott észak-magyarországi válogatottjának keretébe, amely előszobája a korosztályos nemzeti csapatnak.


LÁNY REGIONÁLIS U19 KELETI CSOPORT, 8. FORDULÓ

Nyíregyháza Spartacus–Várda SE 6–0 (3–0)

VSE: Lovas L. – Szabó L., Rácz B., Tugya N., Plesa T., Farkas B., Jávor Sz. (Dudás K.), Sütő B. (Jedla), Kiss D., Szabó K. (Tóth A.), Tugya E. Edző: Márta Tibor

Márta Tibor: – Betegeink körül ugyan hárman játékra jelentkeztek, de az U16-os meccsen egyik húzóemberünk megsérült. Az előző héthez képest így nem sokat javultak létszámgondjaink. Az sem könnyítette meg a dolgunkat, hogy az egyik bajnokesélyes vendégei voltunk. Ilyen előjelekkel nem is vártam csodát.


LÁNY REGIONÁLIS U16 HNP KELETI CSOPORT, 6. FORDULÓ

Olasz Focisuli–Várda LA 2–4 (0–3)

VLA: Miklovicz – Nyalka, Farkas F., Kőrösi K., Márta R., Gonda, Plesa T., Krisztián L., Ignéczi Zs. Csereként léptek pályára: Vedres, Tar G. Edző: Oláh Tibor

Gól: Farkas F. 3 (egyet kilencméteresből), Krisztián L.

Oláh Tibor: – A Debrecenhez méltatlan körülményekhez megrendezett mérkőzésen végig vezetve, biztosan nyertünk, és továbbra is pontveszteség nélkül vezetünk.


A borítófotón: Az U16-os csapatból Farkas Felícia (szemben) újra kivette a részét a góltermésből

Fotó: Ombodi Tamás


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló