Öt meghívó jött a válogatottakba

2023-06-01 12:28:26
Kisvárda FC

A nemzeti csapataikban szereplő futballistáknak még június közepén is lesz dolguk.

Június közepén újabb válogatott programot bonyolítanak le az Európa-bajnoki selejtezőkön szereplő csapatok, amelyekbe több kisvárdai labdarúgó is meghívást kapott.

A montenegrói válogatottba Driton Camaj (ötszörös válogatott) mellett kapusunk, Danijel Petkovics (24) is meghívást kapott. Camaj valamennyi montenegrói színekben játszott mérkőzésén kisvárdai futballistaként szerepelt, a télen igazolt Petkovics legutóbb 2019-ben védett hazája csapatában. A montenegróiakra ebben az etapban egy Eb-selejtező vár, azt június 17-én éppen a magyarok ellen játsszák Podgoricában, 20-án pedig a csehek ellen barátságos meccsen lépnek pályára.

Bosznia-Hercegovinára ugyanezeken a napokon két selejtezőmeccs vár: előbb Portugália vendége lesz, majd Luxemburgot fogadja. A bosnyák nemzeti csapatba játékosunk, Jasmin Mesanovic ezúttal biztonsági tartalékként kapott meghívót.

Ugyan a távozását, pontosabban a Kolozsvárra, a CFR-hez visszatérését már bejelentettük, de Hindrich Ottónak még Kisvárdára jött a meghívó a román u21-es válogatottól, hiszen június 30-ig még a mi játékosunknak számít az elmúlt évet kölcsönben itt töltő kapus. Ugyancsak hazája U21-es válogatottjába kapott meghívót északmacedón támadónk, Mario Ilievszki.


next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló