Öt meccsen csak egy pont

2020-03-06 20:27:44
Kisvárda FC

Sok sikerünk nem volt azokon a meccseken, amelyeket a szombati meccs bírája vezetett nekünk.

Az egyik legjobban menedzselt, a rangadókkal sorra megkínált Berke Balázs portfoliója tovább gyarapodik azáltal, hogy első alkalommal vezetheti a keleti rangadót. Minthogy a 36 éves FIFA-játékvezetőre osztották a szombati DVSC–Kisvárda Master Good összecsapást – ez lesz a 86. NB I-es mérkőzése.

Az eddigi 85-ből ötöt vezetett a Kisvárdának – sok örömünk nem volt azokban, hiszen egy döntetlen és négy vereség a mérlegünk ezeken az összecsapásokon, a gólkülönbségünk pedig 3–11.

Érdekes, ezen az öt meccsen csak két ellenfelünk volt, hiszen háromszor dirigált Mol Fehérvár ellen (1–2 és 0–3 idegenben és legutóbb tavaly decemberben 0–2 itthon), kétszer pedig Diósgyőrben (1–1 és 1–3) vezetett nekünk. Vagyis négyszer találkoztunk vele idegenben és csak egyszer a Várkertben.

Két büntetőt ítélt ellenünk (mindkettőt november 2-án, Diósgyőrben – 1–3 lett a vége), ugyancsak Miskolcon állított ki várdai játékost, 2018 decemberében (1–1) Pavlo Lukjancsukot. Tizennégy sárgát osztott ki a mi futballistáinknak (Cornel Enének a legtöbbet, hármat) és kilencet a mindenkori ellenfeleinknek.

Berke Balázs munkáját az oldalvonalaknál Szalai Balázs és Garai Péter, alapvonali asszisztensként pedig Bogár Gergő és Farkas Ádám segíti, a tartalékjátékvezető Varga Gábor lesz.


Legutóbbi mérkőzés
Kisvárda Master Good
5-1
4-0
Paksi FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2021-05-09 17:00
OTP Bank Liga, 33. forduló
Master Good
Kiemelt támogatónk