Öt korosztályos csapatunk lép pályára szombaton

2023-05-19 14:29:37
VLA

Akadémiai csapataink szombati menetrendje. BEHARANGOZÓ

Akadémiánk csapatai közül a szombati játéknapon öt korosztály játszik bajnoki mérkőzést, ezek közül két csapatunk idegenben lép pályára (U19, U16), míg az U14, U13 és az U12 hazai környezetben játssza bajnoki mérkőzését.


MLSZ ORSZÁGOS U19 B CSOPORT (9-16. HELYÉRT), 12. FORDULÓ

Szombat, 13.00: DVSC (3.)–Várda LA (1.)

Csernijenko Ruszlan, a VLA edzője: – Nehéz mérkőzésre számítok Debrecenben, ahol ott szeretnénk folytatni, ahol legutóbb a Békéscsaba ellen abbahagytuk, a játékot és az eredményességet illetően is. Ha ez így lesz, akkor megvalósulhat a tervünk, ami pont vagy pontok szerzésére vonatkozik.
MLSZ ORSZÁGOS U16 A CSOPORT (1-8. HELYÉRT), 12. FORDULÓ

Szombat, 9.00: Puskás Akadémia FC (2.)–Várda LA (3.)

Katona György, a VLA edzője: – A bajnokság egyik legjobb csapatával játszunk, amely szinte biztosan érmet szere, csaj az a kérdés, hogy milyen színűt. Nyilván ebbe mi is szeretnénk beleszólni. Bízunk benne, hogy a hétközi fáradtság átment a csapaton, és újra abban a ritmusban futballozhatunk, amit valójában tudunk. Ehhez teljes koncentráció szükséges és sokkal nagyobb akarat mindenkitől.


MLSZ ORSZÁGOS U14 KIEMELT CSOPORT, 26. FORDULÓ

Szombat, 13.00: Várda LA (6.)–Budapest Honvéd-MFA (3.)

Márton István, a VLA edzője: – Eddig a Honvéd ellen nem sok babér termett számunkra, de mindent megteszünk annak érdekében, hogy ezen változtassunk. Ehhez nagyon erős és fegyelmezett, valamint taktikus játékra lesz szükségünk, mindenkinek a tudása legjavát kell nyújtania. Bizakodásra ad okot, hogy napról napra látom az elszántságot a srácokon.MLSZ ORSZÁGOS U13 ÉSZAKKELET, 26. FORDULÓ

Szombat, 11.00: Várda LA–Mezőkövesd Zsóry FC

Deák Béla, a VLA edzője: – Erőltetett menetben vagyunk, de a srácok eddig jól bírják a strapát. Fontos mérkőzést nyertünk meg csütörtökön, egy napunk van némileg frissíteni a csapatot, a nagy meleg, a műfüves borítás, a fáradtság és az ellenfél defenzív felfogása ellenére is egy nagyon gólra törő és kreatív játékot várok a csapattól. Remélhetőleg korai gólokkal, ezzel megkönnyítve a saját dolgunkat.


MLSZ ORSZÁGOS U12 ÉSZAKKELET, 26. FORDULÓ

Szombat, 13.00: Várda LA–Mezőkövesd Zsóry FC

Oláh Levente, a VLA edzője: – Három napon belül ez lesz a második mérkőzésünk, ami nem ideális, de most ezt a feladatot kell megoldanunk. Ellenfelünk a Mezőkövesd lesz, amelyet már jól ismerünk. Zártan védekeznek, feladva a támadás lehetőségét, ezért egy kimondottan kellemetlen stílust képviselnek. A mérkőzés elején, gólt kell szereznünk, hogy megkönnyítsük a saját dolgunkat, mert ellenkező esetben nehéz lesz feltörni a hősiesen védekező vendégeket. Célunk nem lehet más hazai pályán, jó játékkal, sok gólt szerezve, saját kapunk makulátlanságát megőrizve, győztesen elhagyni a játékteret.


Latest match
Ferencvárosi TC
1-0
1-0
Kisvárda Master Good
Budapest, Groupama Aréna
2023-09-24 19:41
OTP Bank Liga, 7. forduló