Örökre a szívébe zárta Kisvárdát

2022-06-07 23:16:02
Kisvárda FC

A montenegrói válogatottban debütáló játékosunk sosem feledi, mely csapatból jutott el idáig.

Éppen ötven NB I-es meccsel a háta mögött Driton Camaj bemutatkozott hazája, Montenegró válogatottjában. Csapatunk témadója Helsinkiben, a finnek elleni Nemzetek Ligája B liga-mérkőzés második félidejében jutott lehetőséghez. Akkor már 2–0-ra vezettek a hazaiak, a centerként pályára küldött Camaj jelenlétében az eredmény már nem is változott.

A 25 éves játékosnak immár végérvényesen a 7-es lesz a szerencseszáma, hiszen (március) 7-én született, ebből kifolyólag a 7-es (korábban a 77-es) a mezszáma a klubjában és (június) 7-én debütált a válogatottban.

„A jelek szerint a démonjaim azt akarták, hogy hetedikén debütáljak a válogatottban, ez a legboldogabb nap az életemben – mondta a kedd esti meccs után nem sokkal megszólaltatott Driton Camaj. – Egész életemben ezért dolgoztam, csodálatos érzés volt a montenegrói mezben játszani, és remélem, lesz még lehetőségem erre. A másik oldalról nézve viszont kettő nullra kikaptunk, ezért ez a nap mégsem olyan jó, mint amennyire reméltem, mert három pontot szerettem volna szerezni a debütálásom alkalmával.”

A második félidőben többet és veszélyesebben támadott a montenegrói csapat, amely nem állt messze a szépítéstől. Mennyire lehet elégedett a debütáló játékos a teljesítményével?

„Elsőre nem volt talán rossz, de többet is tudok adni magamból, jobb teljesítményre is képes vagyok – így Camaj, aki arról is beszélt, mit jelentett számára Kisvárdáról bekerülni a válogatottba. – Kisvárdát ezek után örökre a szívembe zárom, mert a jelenlegi klubcsapatomban játszott meccseim révén adatott meg annak a lehetőséghez, hogy eljussak a válogatottságig. És ezt soha nem feledem!”


A borítófotón: Driton Camaj megbirkózott a finn védőkkel Helsinkiben

Fotó: fscg.me


next match
Kisvárda Master Good
FK Molde
Kisvárda, Várkerti Stadion
2022-08-11 21:00
Európa-konferencialiga, 3. selejtezőkör, visszavágó
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
4-2
2-1
Mezőkövesd Zsóry FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2022-08-07 15:30
OTP Bank Liga, 2. forduló