Önbizalmat adott az ötös

2021-03-26 11:43:29
Kisvárda FC

A bennmaradásért küzdő ellenfelével szemben is folytatná jó sorozatát tartalékcsapatunk – BEHARANGOZÓ.

Vasárnap helyett ezúttal szombaton rendezik a teljes NB III-as fordulót – a szövetség így kötelezi arra a csapatokat, hogy a válogatott világbajnoki selejtezőjének napján ne rendezzenek meccseket. A tavasszal még veretlen, első két idei döntetlenje után a legutóbbi két meccsét megnyerő Kisvárda Master Good II az alsóházhoz tartozó Sajóbábony vendégeként lép pályára.

„Legutóbbi meccsünkön öt góllal és három ponttal gazdagodtunk, a támadóink gólokat szereztek, gólpasszokat adtak, ez nemcsak nekik, hanem az egész csapatnak nagy önbizalmat adott és jó hangulatot kölcsönzött erre a hétre – mondta el Kocsis János, tartalékcsapatunk edzője. – A két meccs között eltelt időszakban azon dolgoztunk, hogy bizonyos játékelemekben előre tudjunk lépni, ezáltal a soron következő, sajóbábonyi mérkőzésen is eredményesek tudjunk lenni, újabb három pontot szerezzünk. Ez nem lesz könnyű, hiszen ellenfelünk a bennmaradásért küzd, és ahogy haladunk előre a bajnokságban, úgy fogynak az esélyei, és egyre fontosabb számunkra, hogy győzni tudjanak. Bízom benne, hogy meg tudjuk őket ebben akadályozni, és ha nem is feltétlenül öt gólt szerezve, de a hazaiak fölé tudunk kerekedni.”

A két csapat kisvárdai meccsén, 2020. augusztus 30-án 2–2-es döntetlen született úgy, hogy a Kisvárda II 0–2-ről egyenlített. Jó lenne, ha ezúttal nem hozná ilyen helyzetbe magát a csapat, még akkor sem, ha többször is bizonyította, hátrányból is képes jól és eredményesen játszani.


NB III KELETI CSOPORT: 26. FORDULÓ

SAJÓBÁBONYI VSE (19.)–KISVÁRDA MASTER GOOD II (7.)

Sajóbábony, szombat, 15.00 (zárt kapuk mögött)

Vezeti: Bodzay Áron (Czeglédi Barna, Nyekita Brúnó László)


next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló