Olyan csak egyszer volt

2021-10-15 16:24:52
Kisvárda FC

Nem okozna csalódást, ha az első perc után még nem vezetnénk kettővel, mint legutóbb a Tiszaújváros ellen – BEHARANGOZÓ.

Kikerülve NB I-es csapatunk vasárnapi bajnokiját (amelyen az Újpest lesz a vendég a Várkerti Stadionban), második számú alakulatunk ezúttal is szombaton lép pályára: 14 órától a csapatunkat egy ponttal és két hellyel megelőző Tiszaújváros lesz az ellenfél a Várkertben. A borsodi csapat ellen idén március 21-én emlékezetes meccset játszott a Kisvárda Master Good II, amely 65 másodperc eltelte után már 2–0-ra (!) vezetett a végül 5–2-re megnyert mérkőzésen.

Meglehet, ha ezúttal egy perc eltelte után „csak” 1–0-ra vezetnénk, akkor az már csalódást jelentene?

„Semmiképpen nem lenne csalódás, sőt nagyon örülnék neki, de ami a fél évvel ezelőtti meccsen történt, olyasmire csak egyszer lehet példa, úgyhogy annak megismétlődésére azért ne számítsunk – hűtötte le a kedélyeket Kocsis János, a Kisvárda Master Good II edzője. – Hogy akkor mégis mire? Jól kezdte a bajnokságot a Tiszaújváros, amely jó helyen áll, sok pontot szerzett. A mi reményeinket táplálja, hogy az elmúlt két fordulóban már a szebbik arcunkat mutattuk, és talán javulni is tudunk még. Az is biztos, hogy az Eger elleni teljesítmény kevés lesz, de képesek vagyunk a fejlődésre és a jobb játékra is.”

Vannak kisebb-nagyobb sérültjei a csapatnak, így talán jól jöhet a fentről, vagyis az NB I-es alakulattól kapott segítség.

„Az utóbbi időben fontosnak bizonyult, hogy kapjunk játékosokat az első csapattól, mert tényleg több hiányzónk is volt – felelte Kocsis János. – Lassacskán kiegyenesednek a soraink, és remélem, eljutunk arra a szintre, mint tavasszal, amikor önállóan, stabilan tudunk olyan csapatot kiállítani, amely nem szorul rá az első csapatból kapott játékosok segítségére.”

A mérkőzést 500 forintos belépőjegy megváltása mellett lehet megtekinteni, a 14 éven aluliak és a 65 év felettiek ingyenesen nézhetik meg az összecsapást. A védettséget igazolni kell tudni a belépéshez, 18 év alatti fiatal pedig védettséggel rendelkező nagykorú kísérővel léphet be a sporttelepre.


NB III KELETI CSOPORT, 12. FORDULÓ

KISVÁRDA MASTER GOOD II (7.)–TERMÁLFÜRDŐ FC TISZAÚJVÁROS (5.)

Várkerti Sporttelep, szombat, 14.00

Vezeti: Kovács Tamás (Nagy Viktor, Szarvas László)


A borítófotón: Abov Avetiszjan (jobbra) ismét megküzdhet a tiszaújvárosiak ellen

Fotó: Ombodi Tamás


A március 21-i Kisvárda Master Good II–Tiszaújváros mérkőzés (5–2) elején született két gyors gól:

Related video

next match
Paksi FC
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
4-3
4-0
Mezőkövesd Zsóry FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-05-12 14:15
OTP Bank Liga, 32. forduló