Ő a második – és az első is

2019-09-13 06:52:41
Kisvárda FC

Felipe két nagy védése is felkerült az előző forduló bravúrjainak listájára – VIDEÓ

Lassan két héttel a legutóbbi forduló után, az MLSZ youtube csatornáján tette közzé az ötödik játéknap legszebbnek tartott három góljának és védésének listáját. Miután a Kisvárda Master Good augusztus utolsó napján Székesfehérváron 3–0-ra kapott ki, ezúttal csak a védéseknél rúghattunk labdába – de ott nagyon.

Kapusunk, Felipe nevéhez fűződik ugyanis a forduló legnagyobb és második legnagyobb védése is az ítészek szerint. Az első félidőben, az Ivan Petrjak lövése utáni mentés került a második helyre, míg a szünet utáni Juhász Roland fejesét követő hatalmas hárítása végzett az első helyen. Fájdalom, hogy kisvártatva mindkét szituáció után gólt kaptunk, akkor már Felipe sem tudott menteni.

Közben játékot indítottunk, a fordulónként közzétett listán öt, három és egy ponttal jutalmazzuk a gólokat és védéseket, így rangsoroljuk a gólszerzőket és kapusokat. Felipe tehát a legutóbbi játéknapon nyolc ponttal gazdagodott, így holtversenyben mindjárt az első helyre került. A gólok között is van kisvárdai érintettség, Gheorghe Grozav Paks elleni találata az első fordulóban végzett a második helyen, így román támadónk három ponttal az izmos középmezőny tagja. A mezőkövesdi ellenféllel szombaton Kisvárdára látogató egykori játékosunk, Cseri Tamás három különböző fordulóban volt már első, második és harmadik is, így toronymagasan vezeti a listát.


Legszebb gólok és védések összetett versenyének éllovasa és kisvárdai helyezettjei (5-3-1 pont jár a fordulónkénti 1., 2. és 3. helyezettnek)

Gólok: 1. Cseri Tamás (Mezőkövesd) 8 pont, …6. Gheorghe Grozav (Kisvárda) 3

Védések: 1. Kovácsik Ádám (Mol Fehérvár FC), Nagy Sándor (DVSC) és Felipe (Kisvárda) 8-8


Top 3 védés az 5. fordulóban:


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Fehérvár FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-28 15:15
OTP Bank Liga, 30. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Paksi FC
2-1
1-1
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-04-23 20:00
Mol Magyar Kupa, elődöntő