Nincs még vége a Tischler-napoknak

2020-02-14 14:35:22
Kisvárda FC

Az elmúlt fordulóban a gólszépségverseny dobogósai közül kettő is Kisvárdán született – VIDEÓ is

Minthogy a 20. forduló eddig lejátszott mérkőzései közül a Kisvárda Master Good–Kaposvári Rákóczi összecsapáson (5–3) csak kettővel született kevesebb gól, mint a másik négyen összesen, jó esély volt rá, hogy a szövetség gólszépségversenyében is tükröződik majd ez az arány.

Az MLSZ YouTube-csatornáján közzétett rangsorban az első és harmadik helyezett gól is a Várkerti Stadionban született. A győzelem feletti örömünkben az sem zavar különösebben bennünket, hogy a forduló gólját kaposvári játékos szerezte, és valóban: az élete első NB I-es gólját elérő Nagy János (övé volt a meccsen a második vendéggól) találata különösen mutatósra sikeredett. Egyébként is, a két csapat októberi, kaposvári mérkőzésén mi, pontosabban Lucas szerezte az akkori forduló legparádésabb gólját.

Az is öröm, hogy a szombati három közül az egyik Tischler Patrik-találat is felfért a dobogóra, a mesterhármast elért támadónk harmadik gólját rangsorolták a harmadik helyre. Maga az érintett is azt nyilatkozta, hogy a kivitelezés szempontjából ennél a gólnál volt a legnehezebb helyzetben, hiszen kicsit vissza kellett lépnie és lehajolnia a labdáért.

„Tisi” másodjára került fel a dobogóra, a 6. fordulóban, a Mezőkövesdnek fejelt gólja ugyancsak a harmadik lett a sorban. Nem ő az egyetlen duplázónk, hiszen Gheorghe Grozavnak két második helyezése van (az első a nyolcadik fordulóból), Lucas pedig a jelzett kaposvári összecsapáson a forduló gólját szerezte.

A 20. forduló top három gólja:



Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Debreceni VSC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-30 14:30
OTP Bank Liga, 26. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
MTK Budapest
2-1
2-0
Kisvárda Master Good
Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion
2024-03-17 17:30
OTP Bank Liga, 25. forduló