Nézők előtt játsszuk az utolsó meccset

2021-05-03 04:04:49
Kisvárda FC

A Paks elleni bajnokira a belépéshez a jegy vagy bérlet mellé védettségi igazolvány is szükséges.

Miután a múlt héten pénteken átlépte a négymilliós küszöböt a beoltott honfitársaink száma, ezért új, enyhítő, a nyitást megcélzó szabályok léptek életbe. Ezek közé tartozott, hogy már az elmúlt hétvégétől kezdve látogathatók lettek a sportesemények, így az OTP Bank Liga-mérkőzések is – bizonyos feltételek teljesülése mellett.

Mindez azt jelenti, hogy a záró fordulóban mi is nézők előtt rendezhetjük meg a Kisvárda Master Good–Paksi FC mérkőzést. A stadionba azok a szurkolók léphetnek be, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. Kivételt képeznek a 18 év alattiak, ők viszont csak olyan felnőtt kísérővel léphetnek be, akik védettségi igazolvánnyal rendelkeznek.

A mérkőzésre megváltott belépők tehát csak a védettségi igazolvánnyal együtt érvényesek, kérjük, azt mindenki hozza magával, miként valamilyen fényképes személyi azonosítót is. Az igazolványokat a beléptetésnél fogjuk ellenőrizni, aki a jegy vagy bérlet mellett nem rendelkezik védettségi igazolvánnyal, annak nem áll jogában visszaváltani a jegyét. Ugyanez a helyzet az online vásárolt belépőkkel, azok is a védettségi igazolvánnyal együtt érvényesek, annak hiányában meghiúsul a belépés, a jegy árát pedig nem térítik vissza.

A jegyértékesítés személyesen és online is elkezdődik hamarosan. Hogy egészen pontosan melyik naptól, az annak a függvénye, hogy mikor jelölik ki az utolsó mérkőzésünk hivatalos időpontját. Amint ez megtörténik, várhatóan másnaptól indul az értékesítés.


A borítófotón: Legutóbb tavaly október 16-án, a Fradi elleni meccsen lehettek nézők a Várkerti Stadionban – akkor telt ház volt


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló