Nemcsak a tabellán szomszédok

2024-04-19 12:19:01
Kisvárda FC

Az éllovas után a harmadik helyezett következik – vasárnap délután Cigándon játszik tartalékcsapatunk. BEHARANGOZÓ

Újabb szomszédolás következik... Legutóbb a tabellán azonos pontszámmal egy hellyel előtte álló Putnokkal játszott NB III-as tartalékcsapatunk, most pedig az eggyel mögötte, a harmadik pozícióban állomásozó Cigánd következik – immár idegenben. Ráadásul a borsodi alakulat földrajzilag is szomszéd, ennélfogva több fronton is együttműködik a két klub, jelentős a korábbi és jelenlegi, de kölcsönben ott szereplő kisvárdai játékosok száma a vasárnapi házigazda soraiban,

„Ismét jó csapattal találkozunk, a két település közelsége miatt régiós rangadónak is nevezhetjük a mérkőzést – beszélt erről a témáról is Gerliczki Máté, a Kisvárda Master Good II edzője. – Különböző okok miatt több hiányzók is lesz ezúttal, ettől függetlenül reménykedünk a győzelemben. A Cigánd ugyan újonc az osztályban, de korábban az NB II-t is megjárta, így jelentős a múltja a futballnak a településen, nem tartom meglepetésnek az eddigi szereplésüket, mert nagyon jó játékosállománnyal rendelkezik és tudatos, jó futballt játszik. Ismerjük őket, többször is játszottunk velük edzőmérkőzést, így azt gondolom, hogy egyik fél sem tud nagy meglepetést szerezni a másiknak.”

A két csapat őszii mérkőzését a mieink nyerték meg 3–1-re a Várkertben. A Putnok, Kisvárda II duó három ponttal előzi meg a Cigándot, így nem túlzás, az elsőség kérdésébe is beleszólhat a vasárnapi rangadó.


NB III ÉSZAKKELETI CSOPORT: 25. FORDULÓ

EVOLUTION HUNGARY-CIGÁND SE (3.)–KISVÁRDA MASTER GOOD II (2.)

Cigánd, Városi Stadion, vasárnap 17.00

Vezeti: Farkas Tibor (Tőkés Róbert, Bőhm Ármin)


A borítófotón: Ahogy a hazai meccsen, most is nagy versenyfutás várható a két csapat játékosai között

Fotó: Ombodi Tamás


next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló