„Nem vesztesek vagyunk, tanulunk”

2021-07-03 13:29:57
Kisvárda FC

Vezetőedzőnk a rengeteg kihagyott helyzetnek tulajdonítja elsősorban a diósgyőri eredményt.

Csapatunk vezetőedzője, Joao Janeiro a diósgyőri edzőmérkőzést (2–3) követően a helyzetkihasználást emelte ki, mint a vereség legfőbb okát.

„Tizenháromig számoltam a helyzeteink számát, hangsúlyozom, ezek csak a tiszta lehetőségeink voltak – mondta a látottakról Joao Janeiro. – Megvoltak a beadásaink, amiből több helyzetet is kidolgoztunk, de az első félidőben képtelenek voltunk a kapuba találni. Ebben az időszakban a Diósgyőr egyszer támadta a kapunkat, és abból nyomban gólt is szerzett közvetlenül a szünet előtt. A második félidő elején aztán újra betaláltak, ezúttal tizenegyesből, a harmadik gól előtt pedig nem jól fogadtunk a kapu elé érkező játékost. Hogy fejlődünk-e? Igen, napról napra, meccsről meccsre, minden nap egy új lépés előre. Himics László és Sikorszki Bence személyében újabb két fiatal játékosnak adtunk lehetőséget, ennek is örülök, számunkra ez is fontos. Nem vesztesek vagyunk, hanem tanulunk.”

Nemcsak az ifjak mutatkoztak be, hanem a pénteken szerződtetett bosnyák Jasmin Mesanovic is. Neki húsz perc jutott azok után, hogy hosszú utazást követően érkezett meg Kisvárdára, és csapatszinten nem is edzett még új társaival. A rehabilitációját végző Lucas mellett a sérült Bohdan Melnik és Jasir Asani sem lépett pályára, Matheus Leoni pedig az első félidőben szenvedett kisebb fejsérülést. A Kisvárda Master Good legközelebb július 8-án lép pályára az ausztriai edzőtáborban, ahol a román élvonalbeli Arges Pitesti lesz az ellenfele.


next match
Kisvárda Master Good
Diósgyőri VTK
Kisvárda, Várkerti Stadion
2023-12-10 13:00
OTP Bank Liga, 16. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
0-0
0-0
Debreceni VSC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2023-12-02 19:30
OTP Bank Liga, 15. forduló