Nem szabad elszállnia

2019-08-14 06:47:12
Kisvárda FC

Az ellenfél edzője is dicsérte a játékát, de tudja jól, a földön kell maradnia.

A Paks elleni debütálása után a Debrecen elleni mérkőzést már végigjátszotta Kovácsréti Márk. A Kisvárda Master Good baloldali támadójának teljesítményére a média is felfigyelt – belehallgattunk abba az interjúba, amit a Magyar Rádiónak adott a mérkőzést követően.

„Viszonylag két gyors gólt szerzett a Debrecen, de szépíteni tudtunk, és megvoltak a lehetőségeink ahhoz, hogy egyenlítsünk is – nyilatkozta a Kossuth Rádió mikrofonjába is Kovácsréti Márk. – A folytatásban mi nem tudtuk kihasználni a helyzeteinket, a hazai csapat viszont igen, és ez a vereséghez vezetett. Dicsérték a játékunkat, hogy szépen passzoltunk, de többre mentünk volna, ha a helyzetkihasználás terén jeleskedünk.”

P. Fülöp Gábor, a Magyar Rádió szerkesztő-riportere ezután arra volt kíváncsi, hogy 18 évesen miként kaphatta meg a lehetőséget az NB I-ben a bal oldali támadó.

„Két éve Kisvárdán vagyok, és egy ideje várom, hogy megkapjam a lehetőséget, nagyon keményen dolgoztam azért, hogy eljöjjön ez a pillanat. Mindent megpróbálok megtenni azért, hogy bizonyítani tudjak magamnak, az edzőnek és mindenkinek” – így a játékos.

Azt már korábbi nyilatkozatában is megállapította Kovácsréti Márk, hogy tavaly talán azért maradhatott el a bemutatkozása, mert a kiesés ellen vívott harc nem tette lehetővé a kísérletezést, az ő bevetését. A mostani bajnokságban mire számíthat a csapat? – hangzott a kérdés.

„Remélem, ezúttal nem a kiesés ellen kell majd küzdenünk, szeretnénk elérni a középmezőnyt vagy a mezőny első felében helyet foglalni – felelte Kovácsréti Márk.

Mielőtt a mikrofonhoz lépett volna Kovácsréti Márk, a vele szemben közlekedő debreceni vezetőedző, Herczeg András állította meg, hogy diskuráljon vele egy kicsit. Miről volt szó?

„Gratulált a mérkőzésen nyújtott teljesítményemhez. Mondta, hogy látta a Paks elleni meccsünket is, amelyen szerinte szintén jól játszottam. Tudom, hogy nem szabad elszállnom ezektől a dicséretektől sem, tennem kell tovább a dolgomat, és remélem, jönnek majd a gólok, gólpasszok meg persze a győzelmek is” – zárta a beszélgetést Kovácsréti Márk.


next match
Kisvárda Master Good
Ferencvárosi TC
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló