Nem sikerült megtartani az előnyt

2018-11-17 14:44:22
Kisvárda FC

A Tarpa elleni hazai mérkőzésen búcsúzott az őszi szezontól a megyei bajnokságban szereplő II-es csapatunk.

Szép idő és jól csengő nevű futballisták (Ricsei Ferenc, Törtei Tamás, Illés Gyula, Balogh Gyula, Szilágyi Norbert) alkotta ellenfél várt az őszi szezontól ezen a mérkőzésen búcsúzó Kisvárdai Master Good II-re, amely az NB I-es csapatból több helyen erősített, és Izing Martin, Gosztonyi András valamint Horváth Zoltán pályára küldésével kihasználta mindhárom, 23 éven felüli játékosok bevetésére vonatkozó szabályt. A mérkőzést Csank János személyében korábbi szövetségi kapitány is megtekintette, ő a tarpaiak szakmai tanácsadója.

Horváth Zoltán fejesgóljával az első félidő ráadásában a várdaiak jutottak vezetéshez, de az előny megint nem tartott ki a végéig, a meccset a negyedik helyről váró tarpaiak a 87. percben egyenlítettek.


Tiszántúli Takarék megyei I. osztály: 15. forduló

Kisvárda Master Good II–Tarpa SC 1–1 (1–0)

Várkerti pálya, 150 néző, v.: Tóth J. Kisvárda II: Cserepko – Melnik, Izing, Elek Á., Lukjancsuk – Hej, Szőr, Hmil (Avetiszjan), Gyüre T. (Kovácsréti) – Horváth Z., Gosztonyi. Edző: Erős Gábor.

Gól: Horváth Z., illetve Djacsenko.

Erős Gábor: – Azt gondolom, meglehetősen nagy kritika számunkra, hogy ebben az összeállításban nem sikerült begyűjteni a három pontot. Gratulálok a szervezetten játszó Tarpának, további sok sikert neki.


A fotón: Horváth Zoltán (balra) és Törtei Tamás csatája a vár oldalában


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Debreceni VSC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-30 14:30
OTP Bank Liga, 26. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
MTK Budapest
2-1
2-0
Kisvárda Master Good
Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion
2024-03-17 17:30
OTP Bank Liga, 25. forduló