Nem mentünk és nem is távoztunk üres kézzel

2023-12-14 15:01:59
Kisvárda FC

Csapatunk tagjai karácsonyi ajándékokat vittek a fogyatékkal élők kisvárdai nappali ellátójába.

Közeledik karácsony, csapatunk tagjai pedig ismét kötelességüknek érezték, hogy a szeretet ünnepe előtt segítsenek olyan embertársaikon, akik az átlagosnál is jobban örülnek a meglepetésnek, a szívből jövő szeretetnek és az ajándékoknak.

A választásunk ezúttal a kisvárdai Szent Miklós Integrált Szolgáltató Központ, Fogyatékos Személyek Nappali Ellátása nevet viselő intézményre esett. Velük már hosszabb ideje kapcsolatban állunk, az intézmény lakói korábban részt vettek a csapat egyik edzésén, ahova ajándékokat hoztak, azokat a kedves rajzokat, amelyeket a játékosaink és a vezetőink kaptak, sosem lehet elfelejteni.

Az akkor kapott szeretetből igyekeztünk most valamit visszaadni: csütörtökön Feczkó Tamás vezetőedzővel az élen több játékosunk is meglepte a Várday István utcában található intézmény lakóit, és nem mentek üres kézzel. A játékosaink által összegyűjtött összegből két munkaasztalt, több forgószéket, készségfejlesztő játékokat vásároltunk. Ezek az eszközök mind-mind szebbé és könnyebbé teszik a fogyatékkal élők mindennapjait. Hogy örök emlék maradjon e nap, a játékosok által dedikált mezt és labdát is tartogatott az ajándékcsomag, no meg az Újpest elleni szombati mérkőzésre érvényes belépőjegyeket is.

A nappali ellátó fiatalkorú és felnőtt lakói roppant hálásak voltak, és ha már nem érkeztünk üres kézzel, nem engedték, hogy azzal távozzunk: Feczkó Tamás vezetőedzőnek és a játékosoknak is külön rajzalkotásokkal, saját készítésű kis karácsonyfákkal készültek a fiatalok, akik közül nem egynek klubunk címerével díszített sál lógott a nyakában.

Csapatkapitányunk, Lucas kiemelte, karácsony előtt mindig kötelességüknek érzik, hogy segítsenek a kisvárdai embereknek, akiktől egész évben rengeteg szeretetet kapnak. Hogy jó helyre került az idei karácsonyi felajánlásunk, ahhoz elég volt körbenézni az örömtől csillogó szemeken.

Várjuk a nappali ellátó lakóit is a szombati meccsünkre – ahogy minden szurkolóinkat is, hátha győzelemmel tudunk kedveskedni nekik is a viszontagságos év utolsó bajnokiján!


next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló