Nem lesz gond a licensszel

2021-04-20 16:37:01
Kisvárda FC

Hiánypótlásra kötelezték a klubunkat, de teljesíteni tudjuk a követelményeket.

Az MLSZ Elsőfokú Licencadó Bizottsága 2021. április 19-i ülésén elbírálta a 2021-2022. évi nemzetközi (UEFA), nemzeti első osztályú (NB I-es), nemzeti másodosztályú (NB II) és nemzetközi (UEFA) női licenckérelmeket. A bizottság a sportszervezetek által benyújtott dokumentumok értékelését követően az alábbi licenckérelmeket hagyta jóvá – áll a szövetség közleményében. A döntés értelmében az NB I-es klubok közül kettőt, a Kisvárdát és a Budapest Honvédot köteleztek hiánypótlásra. A kiegészítő dokumentumok beadási határideje jövő héten pénteken jár le.

Ugyanakkor szurkolóinknak nincs okuk az aggodalomra, gyakorlatilag formalitás az, ami miatt első fokon nem kaptunk rajtengedélyt.

„Miután a licenc beadásának időpontjában még versenyben voltunk a Magyar Kupában, ezért nem egyszerűen NB I-es, hanem nemzetközi licenckérelmet kellett beadnunk – vázolta a helyzetet Révész Attila sportigazgató. – Ilyennel még nem találkoztunk, ebben a helyzetben ugyanis az anyaegyesülettel, vagyis a Várda SE-vel együttes konszolidált könyvelést kellett beadnunk. Ennek előkészítése némi időt vesz még igénybe, de a megadott határidőig elkészülünk vele. Amennyiben csak szimpla NB I-es kérelmet adtunk volna be, akkor már most meg lenne az indulási engedélyünk."

Egyébként matematikailag még mindig él a reménye annak, hogy csapatunk kijusson a nemzetközi porondra, hiszen ha a Fehérvár nyeri meg a Mol Magyar Kupát, akkor a bajnoki negyedik helyezés is Európai-konferencialiga-indulást ér. A negyedik helytől pedig két pont választ el bennünket.


next match
Zalaegerszegi TE FC
Kisvárda Master Good
Zalaegerszeg, ZTE Aréna
2023-04-09 16:30
OTP Bank Liga, 26. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
2-2
1-0
Puskás Akadémia FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2023-04-01 13:00
OTP Bank Liga, 25. forduló