Nem kell tartani az edzőnktől

2020-03-13 13:42:31
Kisvárda FC

A Mándok elleni presztízsrangadót szombaton délután játssza a megy egyes csapat.

Kivételes időpontban és különös körülmények között kell pályára lépnie a megyei I. osztályban szereplő tartalékcsapatunknak, a Kisvárda Master Good II-nek. A március 15-i nemzeti ünnepen a sporttörvény értelmében nem lehet sporteseményeket rendezni, emiatt a máskor mindig fix vasárnapi hazai mérkőzések helyett ezúttal szombaton fogadjuk a Mándokot a Várkertben. Ráadásul a koronavírus terjedése miatt elrendelt vészhelyzet rendelkezéseihez igazodva zárt kapuk mögött. Kérjük szurkolóinkat, hogy ne is induljanak el a Várkertbe, a mérkőzés eredményéről leggyorsabban honlapunkon, a szöveges online közvetítésünkből értesülhetnek.

„Szomszédvári rangadónak nevezhetjük a találkozót. Nagyon jó meccset várunk kiváló ellenféllel szemben” – utalt a találkozó presztízs és „igazi” rangadó jellegére Nagy Sándor, a tavaszi három forduló után százszázalékos csapatunk edzője.

A kisvárdaiak 31 ponttal az ötödik, az öt egységgel többet gyűjtött Mándok a harmadik helyen állva várja a mérkőzést. Az őszi szezonban Mándokon 5–2-es mándoki siker született. A hazaiaknál akkor pályára lépett és három gólt szerzett Erős Gábor, aki „civilben” felnőtt csapatunk egyik asszisztens edzője, illetve az U12-es akadémiai legénységünk szakvezetője. Tőle most nem kell tartanunk, hiszen az NB I-esek mérkőzésén Budapesten, az Illovszky-stadionban lesz jelenése…


TISZÁNTÚLI TAKARÉK MEGYEI I. OSZTÁLY, 19. FORDULÓ

Szombat, 15.00: Kisvárda Master Good II (5.)–Mándok VSE (3.)


next match
Kisvárda Master Good
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2023-12-16 15:00
OTP Bank Liga, 17. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
1-2
0-1
Diósgyőri VTK
Kisvárda, Várkerti Stadion
2023-12-10 13:00
OTP Bank Liga, 16. forduló