Nem áprilisi tréfa: meccsek Felcsúton

2022-03-31 13:46:07
VLA

A Puskás Akadémia ellen a két érintett korosztályban aratott eddigi három győzelem jó előjelnek számít. BEHARANGOZÓ

A Várda LA utánpótláshétvégéjét U15-ös és U14-es csapatunk nyitja, amelyek pénteken, április 1-jén, de cseppet sem az áprilisi tréfa jegyében lépnek pályára Felcsúton. Olyannyira, hogy mindkét legénységünkre nagyon komoly fellépések várnak a tabellán előttük álló ellenfelek otthonában. A kisebbek a bajnokság két körében mindkétszer legyőzték a Puskás Akadémiát, idegenben 2–1-re, hazai pályán 2–0-ra, míg az U15-ösök hazai pályán 4–2-re múlták felül a PAFC-ot, magyarán a két csapatunk eddigi mérlege a mostani bajnokságban három meccsből három győzelem.


MLSZ ORSZÁGOS U15 KIEMELT CSOPORT, 16. FORDULÓ

Péntek, 10.00: Puskás Akadémia (4.)–Várda LA (6.)

Katona György, VLA edzője: – Nagyon jó csapat otthonában lépünk pályára. Bízunk benne, hogy amit az elmúlt két meccsen láthattunk a srácoktól, az tovább épül. Ha a védekezésünk még fegyelmezettebb lesz és támadásban kreatívabbak leszünk, akkor ismét győztesen hagyhatjuk el a pályát.MLSZ ORSZÁGOS U14 KIEMELT CSOPORT, 19. FORDULÓ

Péntek, 10.00: Puskás Akadémia (3.)–Várda LA (8.)

Törtei Tamás, a VLA edzője: – Ez lesz a harmadik közös mérkőzésünk a csapattal, a Honvéd elleni második bajnokin szintet léptünk, már voltak biztató jelek, amelyekre lehet építeni. Fontos, hogy ez a folyamat ne szakadjon meg, a csapat játéka, az együttmozgások olyanok legyenek, amit gyakoroltunk. Már a mérkőzést megelőző napon útra keltünk, az együtt töltött időt a csapatépítésre is megpróbáljuk felhasználni, aztán úgy felmenni a pályára, hogy győzelmi esélyünk legyen.


next match
Kisvárda Master Good
Puskás Akadémia FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2023-04-01 13:00
OTP Bank Liga, 25. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Mezőkövesd Zsóry FC
1-1
1-1
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd, Városi Stadion
2023-03-18 14:05
OTP Bank Liga, 24. forduló