Nekünk az elsőt, az edzőnek az utolsót

2022-02-04 20:03:36
Kisvárda FC

Az örök NB I-es ranglistán a tizedik helyen álló spori vezeti a szombati meccsünket.

Amikor Bognár Tamás vezeti a mérkőzésünket, mindig leírjuk: ő fújta a sípot a kisvárdai csapat első NB I-es fellépésén, 2018. július 21-én, a Mol Vidi FC ellen 4–0-ra elveszített összecsapáson. Akkor tizenegyest is ítélt ellenünk (kimaradt) és azzal párhuzamosan a piros lapot is felmutatta Vári Barnabásnak.

Nyolcadszor emlékezhetünk meg róla, hogy vele debütáltunk az NB I-ben, hiszen a szombati Kisvárda Master Good–Bp. Honvéd lesz a kilencedik, amit nekünk vezet a legmagasabb osztályban. Ebben a bajnokságban a harmadikat, és jó előjel, hogy a korábbi kettőt (a Debrecen és a ZTE ellen 2–1-re, illetve 5–0) megnyertük hazai pályán. Ebben a párosításban most fújja először a sípot.

Az első három meccset elveszítettük, amikor Bognár Tamás volt a spori a meccseinken, az utóbbi öt alkalommal viszont veretlenek maradtunk, három győzelem és két döntetlen mellett. Az összesített mérlegünk vele: három-három győzelem és vereség, valamint két döntetlen, 11–10-es gólkülönbség. Tizenegyesből azt az egyet ítélte meg ellenünk, amiről az első meccse kapcsán szó volt, a javunkra egyet sem. Piros lapból kettőt-kettőt osztott ki a javunkra és kárunkra, a sárga lapot 19-szer mutatta fel a mi játékosainknak, az ellenfeleknek kilencszer.

Érdekes, a 223 NB I-es meccsével az örökstatisztika tizedik helyén álló Bognár Tamás vezette 2020. május 30-án a Kisvárda–Újpest meccset (1–0), amely a Honvéd színeiben most debütáló edző, Nebojsa Vignjevics mindmáig utolsó magyar bajnokija volt.


OTP BANK LIGA: 19. FORDULÓ

KISVÁRDA MASTER GOOD (3.)–BP. HONVÉD (8.)

Várkerti Stadion, szombat, 14.45

Vezeti: Bognár Tamás (Bornemissza Norbert, Aradi József – tartalékjátékvezető: Berke Balázs)


next match
Paksi FC
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
4-3
4-0
Mezőkövesd Zsóry FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-05-12 14:15
OTP Bank Liga, 32. forduló