Negyvennyolc méterről a léc alá

2021-09-14 16:53:29
Kisvárda FC

Szőr Levente nem akármilyen duplája önbizalomnövelőnek is jól jöhet – VIDEÓ.

Szőr Levente két góljával nyert vasárnap NB III-as csapatunk 2–0-ra. A Jászberény elleni mérkőzésen védekező középpályásként bevetett futballistánk első gólja is különleges volt, de akkor mit szóljunk a másodikhoz! Mesélje el őket inkább az érintett!

„Az első gól azért volt érdekes, mert a meccset megelőző héten éppen az ilyen középpályás labdaszerzéseket gyakoroltuk – idézte fel a góljait Szőr Levente. – Arra készültünk, hogy fellépünk szinte a védelmi vonalukhoz, és ott próbálunk labdához jutni. Sikerült is, majd a tizenhatoson belülre érve a léc alá vágtam a labdát. A második gólomat csaknem a félpályáról szereztem, ennek előzménye pedig az volt, hogy a meccs közben többször is felfigyeltem rá, a kapus a kelleténél kicsit kijjebb áll a kapuból, gondoltam, megpróbálom rálőni messziről. Az adott szituációnál talán annyira éppen nem is állt kinn, de sikerült nagyon jól eltalálnom a labdát. Utánpótláskorú játékosként egyszer már szereztem hasonló gólt, kettőt egy NB III-as meccsen viszont még soha. Bízom benne, hogy ezek a gólok az önbizalmamat is rendbe rakják, dolgozom tovább, és remélem, lesz még ilyen meccsem.”

Ha azt vesszük, hogy a felezővonal 53 méterre található a kaputól, akkor Szőr Levente a második gólját minimum 48 méterről lőtte, ugyanis alig öt méterrel állt előrébb a félpályától, amikor lövésre lendült a lába. Játékosunk két gólja a hetedik fordulóban az ötödik kisvárdai sikert jelentette, ám a százalékosan remek szereplés egyelőre „csak” hatodik helyezést ér, igaz, az első hat helyezett alaposan meglépett a többiektől.

„Még ettől is lehetne több pontszámunk, hiszen két, a hátsó régióhoz tartozó csapat ellen vesztettünk pontokat. Megyünk tovább, próbáljuk gyűjtögetni a győzelmeket, és minél előrébb szeretnénk végezni” – így Szőr Levente, akinek két szépségdíjas gólja itt tekinthető meg:



A borítófotón: Szőr Levente (jobbra) lába kétszer nagyon elsült a Jászberény ellen

Fotó: Ombodi Tamás


Következő mérkőzés
Ferencvárosi TC
Kisvárda Master Good
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló