Negyvenévesen rúgott labdába

2021-01-23 23:14:32
Kisvárda FC

Kerek évszámhoz érkezett utánpótlás technikai vezetőnk, akit ebből az alkalomból kicsit meg is tréfáltunk.

Megtréfáltuk Spekit.

A hétközi meccsszervezői értekezleten „beadtuk” neki, hogy lesz kezdőrúgó a Mezőkövesd elleni mérkőzésen, de azt nem, hogy az a valaki éppen ő lesz. Speki, vagyis Spekker Tamás vasárnap ünnepli negyvenedik születésnapját, így barátai számára kézenfekvő volt, hogy a Mezőkövesd elleni meccsre időzítik az alkalmat.

Negyedórával a kezdés előtt a „nagycsapat” dolgaiba utánpótlás technikai vezetőként is besegítő Speki már kezdett türelmetlen lenni, hogy sehol a kezdőrúgó, holott a meccs forgatókönyvében benne van ez a tétel is, és a tévéközvetítés miatt azokat sorról sorra, percről percre be kell tartani.

Tovább nem húzhattuk, érkezett az ajándékmez, benne a felirat, hogy annak gazdájáé az ünnepélyes kezdőrúgás. Ahogy a csapatok, úgy Spekker Tamás is megérdemelte volna, hogy közönség jelenléte mellett rúgjon labdába és vastaps mellett vonuljon le a pályáról. Így be kellett érnie néhány baráti pacsival, a kispadról érkező csapatkapitánytól, Lucastól kapott ajándékkal, Révész Attila sportigazgató jókívánságával.

A kisvárdai csapatot évekig erősítő, pályafutását 32 évesen, súlyos sérülés miatt abbahagyó egykori szélsőnek a pályára lépve talán eszébe jutott, hogy jó lett volna játékosként is labdába rúgnia a Várkerti Stadionban, de kárpótolhatja őt ezért a kollégák és a játékosok szeretete, amivel nap mint nap szembesül.

Egy negyvenévessé lett ember, büszke családapa ettől nem kaphat szebb születésnapi ajándékot.

Isten éltessen sokáig, Speki!


Ui.: A köszöntésben végzett szervezőmunkáért köszönet a Czinke-, a Márta- és a Bacsó-családnak.


next match
Kisvárda Master Good
FK Molde
Kisvárda, Várkerti Stadion
2022-08-11 21:00
Európa-konferencialiga, 3. selejtezőkör, visszavágó
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
4-2
2-1
Mezőkövesd Zsóry FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2022-08-07 15:30
OTP Bank Liga, 2. forduló