Négyen három válogatottban

2019-10-08 14:21:21
Kisvárda FC

Több fronton is bekerültek játékosaink a legutóbbi játéknap legjobbnak vélt tizenegyébe.

Összesen négy kisvárdai futballista büszkélkedhet azzal, hogy bekerült a nyolcadik forduló válogatottjába – három fórumon.

Az országos sportnapilap, a Nemzeti Sport Gheorghe Grozavot és Tischler Patrikot jelölte a forduló válogatottjába, előbbi egyben a forduló játékosa is lett, az alábbi indoklással: „Többen is kiemelkedtek a mezőnyből a Kisvárda–ZTE FC bajnokin (3–3). Hárman is hetes osztályzatot érdemeltek ki a tudósítóinktól, de nem a kisvárdai Tischler Patrik vagy a zalaegerszegi Bedi Bence bizonyult „befutónak”, hanem Gheorghe Grozav. A román támadó fordulópontnak bizonyuló szépítő gólt szerzett (12 méterről, látványosan fejelt a hálóba), majd gólpasszt jegyzett.” Grozav az Újpest elleni mérkőzés (2–0) után másodszor érdemelte ki ezt a címet, ő az első duplázó a bajnokságban.

A csakfoci.hu szakportálnál is két kisvárdai szerepel a forduló válogatottjában: a védő Anton Kravcsenko és Gheorghe Grozav.

A mérkőzéseket objektív módszerekkel mérő InStat indexei alapján három játékosunk kapott helyet a forduló csapatában: a teljes fordulóban harmadik legjobb mutatót (319) elérő Anton Kravcsenko valamint az egy félidő alatt is 287-es mutatót elért Hugo Seco és Gheorghe Grozav (275).


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló