Négyen három válogatottban

2019-10-08 14:21:21
Kisvárda FC

Több fronton is bekerültek játékosaink a legutóbbi játéknap legjobbnak vélt tizenegyébe.

Összesen négy kisvárdai futballista büszkélkedhet azzal, hogy bekerült a nyolcadik forduló válogatottjába – három fórumon.

Az országos sportnapilap, a Nemzeti Sport Gheorghe Grozavot és Tischler Patrikot jelölte a forduló válogatottjába, előbbi egyben a forduló játékosa is lett, az alábbi indoklással: „Többen is kiemelkedtek a mezőnyből a Kisvárda–ZTE FC bajnokin (3–3). Hárman is hetes osztályzatot érdemeltek ki a tudósítóinktól, de nem a kisvárdai Tischler Patrik vagy a zalaegerszegi Bedi Bence bizonyult „befutónak”, hanem Gheorghe Grozav. A román támadó fordulópontnak bizonyuló szépítő gólt szerzett (12 méterről, látványosan fejelt a hálóba), majd gólpasszt jegyzett.” Grozav az Újpest elleni mérkőzés (2–0) után másodszor érdemelte ki ezt a címet, ő az első duplázó a bajnokságban.

A csakfoci.hu szakportálnál is két kisvárdai szerepel a forduló válogatottjában: a védő Anton Kravcsenko és Gheorghe Grozav.

A mérkőzéseket objektív módszerekkel mérő InStat indexei alapján három játékosunk kapott helyet a forduló csapatában: a teljes fordulóban harmadik legjobb mutatót (319) elérő Anton Kravcsenko valamint az egy félidő alatt is 287-es mutatót elért Hugo Seco és Gheorghe Grozav (275).


next match
Puskás Akadémia FC
Kisvárda Master Good
Felcsút, Pancho Aréna
2023-10-06 20:30
OTP Bank Liga, 9. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Fehérvár FC
3-1
1-1
Kisvárda Master Good
Székesfehérvár, Sóstói Stadion
2023-10-01 15:00
OTP Bank Liga, 8. forduló