Negyedszer is idegenben

2019-08-10 17:06:03
Kisvárda FC

A vasárnapi meccs játékvezetőjével eddig két vereség és egy győzelem a mérlegünk.

Negyedik mérkőzésünket vezeti az NB I-ben, és ezzel Solymosi Péter (öt mérkőzés) mögött Kassai Viktorral együtt a leginkább foglalkoztatott játékvezető lesz a Kisvárda Master Good mérkőzésein Andó-Szabó Sándor. A második forduló küldéséből kiderül, hogy a 234. NB I-es mérkőzését vezető sporira bízták a DVSC elleni vasárnapi idegenbeli mérkőzésünket.

Érdekes, Andó-Szabó Sándorral eddig csak idegenben találkoztunk. Tavaly a harmadik fordulóban vezetett nekünk, akkor az Újpest ellen veszítettünk 1–0-ra. A Puskás Akadémia elleni április 6-i mérkőzést 4–0-ra nyerte meg a Kisvárda az irányítása mellett. Az előző bajnokság utolsó előtti fordulójában, a paksi összecsapáson ugyancsak a korábbi FIFA-játékvezető dirigálta a kisvárdaiak összecsapását, akkor a tolnaiak nyertek 1–0-ra, és matematikailag is biztosították NB I-es tagságukat. Az összesített mérlegünk tehát vele egy győzelem és vereség 4–2-es gólkülönbség.

Andó-Szabó Sándor ellenünk és javunkra is ítélt már tizenegyest. Újpesten a hazai csapat javára (Felipe kivédte Novothny Soma büntetőjét), a javunkra Felcsúton, ahol Horváth Zoltán betalált a tizenegyespontról. Azon a mérkőzésen a hazaiak játékosát Sós Bencét kiállította a 18. percben, a szabálytalanságért járó szabadrúgásból szerzett vezetést Gosztonyi András.

A negyvenedik születésnapját a jövő hét szombaton ünneplő Andó-Szabó Sándor munkáját vasárnap a Nagyerdei Stadionban oldalvonali asszisztensként Buzás Balázs és Szert Balázs, az alapvonalaknál pedig Iványi Zoltán és Erdős József segíti. A tartalékjátékvezető Varga Zsolt lesz.


next match
Erzsébeti SMTK
Kisvárda Master Good
ESMTK Labdarúgó Stadion
2023-02-08 13:00
Mol Magyar Kupa nyolcaddöntő
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Budapest Honvéd
1-1
0-0
Kisvárda Master Good
Budapest, Bozsik Aréna
2023-02-04 17:00
OTP Bank Liga, 18. forduló