Negyed- vagy féláron újíthatók meg a bérletek

2021-06-21 16:54:52
Kisvárda FC

A szurkolók is kiveszik a részüket a tavalyi bevételkiesésből, amit igyekszünk nekik meghálálni.

Találkozóra hívtuk a bérlettel rendelkező szurkolóinkat, hogy közös döntés szülessen, miként tudjuk kompenzálni őket az elmúlt szezonban a koronavírus-járvány miatt zártkapussá vált mérkőzések miatt. Mint ismeretes, a hazai pályára kisorsolt 16 meccsből csak négyet rendezhettünk meg nézők előtt, ami éppen 25 százalékos arány.

A hétfő kora esti megbeszélésen szép számban képviseltették magukat bérleteseink, így a döntés csaknem objektívnek mondható. Abban maradtunk, hogy nyugdíjas szurkolóink a tavalyi ár 25 százalékának megfizetésével (vagyis abszolút arányosan) juthatnak teljes bajnoki évre szóló bérlethez a 2021-2022-es idényre – akkor is, ha nem a nyugdíjas szektorba szólt az állandó belépőjük.

A többiek számára a legutóbbi ár ötven százalékát kell megfizetni (a bérlet természetesen ugyanarra a helyre szól majd, mint az előző évben) – a jelenlévő szurkolói körből is érkezett ilyen felajánlás, amit örömmel vettünk, és meg is szavazták a jelenlévők. Ez egyrészről egyfajta hozzájárulás a vírus miatt adódó tavalyi pluszköltségek és bevételkiesés kompenzálására, másrészről klubunk évközi marketingakciókkal igyekszik megköszönni ezt a gesztust. Akár olyannal is, hogy lesznek olyan mérkőzések, amikor a bérletesek hozhatnak magukkal egy másik szurkolót is.

A pontos tarifákat hamarosan közzétesszük, és arról is időben tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy mikor indul a bérletértékesítés.


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Fehérvár FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-28 15:15
OTP Bank Liga, 30. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Paksi FC
2-1
1-1
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-04-23 20:00
Mol Magyar Kupa, elődöntő