Négy játékosunk és az edző is

2021-11-30 07:04:10
Kisvárda FC

Kisvárdai érdekeltséggel van tele a forduló után „kihirdetett” két válogatott.

A Nemzeti Sport és a csakfoci.hu is három-három játékosunkat jelölte a 14. forduló válogatottjába azok után, hogy csapatunk remek egyéni teljesítményeket bemutatva 5–0-ra legyőzte az MTK Budapestet.

Két futballistánk duplázott: Jasir Asani és Claudiu Bumba mindkét fórumon tagja lett a hétvége álomcsapatának, a két gólt szerző Asani a forduló játékosa lett az NS-nél, ahol a gólja mellett két gólpasszal is jelentkező Jasmin Mesanovic is bekerült a forduló válogatottjába. A csakfoci.hu portálon pedig kettejükön kívül a gólja mellett asszisztot is jegyző Matheus Leonit válogatták be. A szakportál szokás szerint megnevezte a forduló edzőjét is, aki megbízott vezetőedzőnk, Erős Gábor (borítófotónkon) lett.

A csakfoci.hu szövegesen így értékelte a beválogatott kisvárdaiak teljesítményét.

Matheus Leoni: „Védekezésben és támadásban is kimagaslót nyújtott. Az első gól előtti akció tőke indult, a harmadik találatot ő maga szerezte, míg az ötödikhez gólpasszal járult hozzá.”

Jasir Asani: „Két góljával tulajdonképpen félóra alatt lerendezte a meccset. Előbb fejelt egy „strandfocis” gólt, majd éles szögből volt eredményes.”

Claudiu Bumba: „Szinte az összes gólban fontos szerepet játszott, a negyediknél pedig nagyon higgadtan emelt a kapus felett a hálóba.”

Erős Gábor: „Beugróként tökéletesen sikerült számára az első hazai meccse. A bátor támadójáték kifizetődött, szebbnél szebb akciókat vezettek és szereztek öt gólt.”

A csakfoci.hu válogatottja:

Az NS így méltatta a fordulóban egyedüliként 8-as osztályzatot kiérdemlő Jasir asani teljesítményét: „Az albán támadó az MTK Budapest ellen megmutatta, hogy is kellene egy légiósnak futballoznia. Különösen az első félidőben játszott jól, csapata öt góljából az első kettőt szerezte, egyet fejjel, egyet bal lábbal. Összességében a teljes csapata kimagaslóan teljesített, de a 26 esztendős légiós kiemelkedett a mezőnyből.”

A Nemzeti Sport forduló válogatottja:


next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló