Négy és annak a duplája

2022-04-23 19:23:06
VLA

Tucatnyi gólig jutottak a korosztályos bajnokságban szereplő legkisebb csapataink.

Ugyan mindkét edzőnk beszélt arról, hogy mélyen védekező csapattal találták szemben magukat, de a Várda LA szépen megoldotta feladatát, és a két meccsen tizenkét gólt szerzett a Sajóvölgye FSE ellen. A nagyobbak négyig jutottak, a kisebbek annak a duplájáig.


MLSZ ORSZÁGOS U13 ÉSZAKKELET, 21. FORDULÓ

Várda LA–Sajóvölgye FSE 4–0 (1–0, 2–0, 2–0)

VLA: Jakab B. – Oláh K., Fidler, Borimszkij, Fodor Á., Szarvas M., Harsányi L., Nagy L., Szencsenkov. Csereként léptek pályára: Kristin, Kedves Á., Budaházi Zs., Veres Á., Birov, Kantár L. Edző: Oláh Levente

Gól: Dostal (öngól, 18.), Budaházi Zs. (25.), Kedves Á. (75.), Kantár L. (79.)

Oláh Levente: – Mélyen védekező, kellemetlen stílusban játszó csapattal találtuk szemben magunkat, de még így is megfelelő mennyiségű helyzetet sikerült kidolgozni, ám ezeknek a nagy részét ki is hagytuk. A kapu előtt határozottabbnak kell lenni, nem minden csapat ellen fér bele öt-hat kihagyott ziccer. Összességében megérdemelt győzelmet arattunk.


MLSZ ORSZÁGOS U12 ÉSZAKKELET, 21. FORDULÓ

Várda LA–Sajóvölgye FSE 8–0 (1–0, 3–0, 4–0)

VLA: Juhász E. – Suba O., Szitnik, Gyarmati Á., Helmeczi N., Dzsatalov, Ivánkó M., Kertész Gy., Szabados. Csereként léptek pályára: Imre D. (kapus), Orgován Cs., Csépes, Tiscsenko, Száraz A., Hadházi L., Licz, Dovbak, Vajdics. Edző: Deák Béla

Gól: Dzsatalov (9., 55. és 79.), Dovbak (25.), Vajdics (35.), Csépes (69.), Orgován Cs. (76.), Hadházi L. (78.)

Deák Béla: – A megszokotthoz képest több hibával játszottunk. A túlzott bizonyítási vágy sokszor kapkodó játékot eredményezett. A védekezésünk rendben volt, támadásban viszont a labda nélküli mozgások nem voltak megfelelőek, ennek ellenére jár a gratuláció a srácoknak, a gólok nagy része szépre sikeredett. A mélyen védekező ellenféllel szemben nem volt könnyű játszani, de ehhez a stílushoz is meg kell tanulnunk alkalmazkodni.


A borítófotón és a fotón: A VLA U12-es csapata nem maradt adós a gólokkal

Fotók: Ombodi Tamás


next match
Paksi FC
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-04-23 20:00
Mol Magyar Kupa, elődöntő
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Ferencvárosi TC
0-0
0-0
Kisvárda Master Good
Budapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló