Négy bajnoki mérkőzés az utánpótlásban

2023-10-27 11:48:30
VLA

Kiemelt korosztályos csapataink közül négyen lépnek pályára–BEHARANGOZÓ.

Az U16 az ETO-t fogadja szombaton, az U15 a Vasas ellen játssza következő bajnoki mérkőzését, míg a legkisebb kiemelt korosztályos csapataink a Mezőkövesd otthonába látogatnak el.


MLSZ ORSZÁGOS U16 KIEMELT, 8. FORDULÓ

Szombat, 14.00: Várda LA (6.)–ETO FC Győr (7.)

Márton István, a VLA edzője: – Az utóbbi hetek eredményes játéka után történt egy kisiklás az MTK ellen, amit a hét első edzésén kielemeztünk és lezártunk. Egész héten arra készültünk, hogy a tabellán közvetlenül mögöttünk álló Győr ellen visszatérjünk a győztes útra és itthon tartsuk a három pontot.MLSZ ORSZÁGOS U14 KIEMELT, 9. FORDULÓ

Szombat, 12.00: Várda LA (9.)–Vasas Kubala Akadémia (4.)

Katona György, a VLA edzője: – Szeretnénk feledtetni a múlt heti MTK elleni mérkőzést, de ehhez a csapatszintű védekezésünknek javulnia kell, jóval egységesebbnek kell lennünk. Támadásban abban a felfogásban kell tovább játszani, amit az utóbbi időben láthattunk, bátran kell futballozni. Bízunk benne, hogy ez megvalósul, és akkor ismét léphetünk egyet előre.


MLSZ ORSZÁGOS U13 ÉSZAKKELET, 9. FORDULÓ

Szombat, 13.00: Mezőkövesd Zsóry FC–Várda LA

Oláh Levente, a VLA edzője: – Idegenbeli mérkőzés következik, a Mezőkövesd csapatához látogatunk a hétvégén. Jól ismerjük az ellenfelünket, sajnos nem számíthatunk nagy ellenállásra... Ennek ellenére, nekünk csakis a saját játékunkra kell koncentrálni és kihozni ebből a mérkőzésből is a maximumot!
MLSZ ORSZÁGOS U12 ÉSZAKKELET, 9. FORDULÓ

Szombat, 11.00: Mezőkövesd Zsóry FC–Várda LA

Baksa Zoltán, a VLA edzője: – Intenzív és tanulságos napokon, mérkőzéseken vagyunk túl, ezekből rengeteget tudunk tanulni egyénileg és csapatszinten is. A szombati Mezőkövesd elleni mérkőzéstől, ellenfelünket nem lebecsülve, felszabadult, domináns játékot várok.


next match
Kisvárda Master Good
Paksi FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-02-25 15:00
OTP Bank Liga, 22. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Mezőkövesd Zsóry FC
1-2
1-1
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd, Városi Stadion
2024-02-17 15:30
OTP Bank Liga, 21. forduló