NB II-es osztályozó a Várkertben

2023-06-02 13:34:48
Kisvárda FC

A Nyíregyháza Spartacus ismét Kisvárdán játssza hazai mérkőzését.

Hasonlóan a két héttel ezelőttihez, amikor a szezon utolsó bajnoki mérkőzését játszotta Kisvárdán az NB II-es Nyíregyháza Spartacus, a másodosztályú tagságért kiírt osztályozó visszavágóját is a Várkerti Stadionban játssza a megyeszékhely csapata, amely vasárnap 17.30-tól a VLS Veszprémet, az NB III Nyugati csoportjának győztesét fogadja. Az első mérkőzésén, Ajkán – ahol ugyancsak albérletbe kényszerült a Veszprém – gólnélküli döntetlen született. A visszavágó győztese marad vagy jut az NB II-be(n), döntetlen esetén hosszabbítás következhet, ha abban sincs döntés, akkor pedig tizenegyespárbaj.

A mérkőzésre a belépés díjtalan, és mivel a két héttel ezelőttinél is nagyobbnak tűnik az érdeklődés, ezért nemcsak az A, hanem a B oldal szektorait is megnyitják. A két csapata ultrái pedig a kapuk mögött foglalhatnak helyet: a nyíregyháziak a C, a veszprémiek a D szektorokban.

Az előző, Kisvárdán játszott mérkőzés tapasztalata az volt, hogy a Nyíregyházáról érkező szurkolók a Várkerti Sporttelep korábbi, Vár utca felőli bejáratát keresték. Az a kapu már csak személyforgalmat bonyolít le, parkolni sem lehet abban az utcában.

Ezért a Nyíregyháza felől érkezőknek azt javasoljuk, hogy a 4-es főúton érkezve ne a TESCO-nál található körforgalomnál hajtsanak ki, hanem mintegy 1,5 kilométert továbbhaladva Záhony felé a következő lehetőségnél, a Babják Autóház előtti körforgalomból hajtsanak ki jobbra, Kisvárda felé a Mátyás király útra. Onnan már az útbaigazítótáblák egyértelműen jelzik, merre is található a Várkerti Stadion, amely mellett bőségesen rendelkezésre állnap parkolóhelyek.


next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló