Nagyon várták már

2021-03-02 09:44:30
VLA

A legkisebbek is elkezdik: szerdán pályára lép U13-as és U12-es csapatunk is – BEHARANGOZÓ

Felső és középső korosztályos akadémiai csapataink több fordulót is abszolváltak már 2021-ben, de a legkisebbek, a régiós rendszerű élvonalbeli bajnokságban szereplő U13-as és U12-es csapataink szerdán kapcsolódnak be a bajnoki be a bajnoki menetelésbe, amikor is Tarpán lépnek pályára. Érdekesség, hogy mindkét korosztályban a tízcsapatos mezőny hetedik helyezettje fogadja a harmadikat.

„Nagyon vártuk már a szezon kezdetét, nagyon jó felkészülésen vagyunk túl, rendkívül erős ellenfelekkel szemben játszottunk. A célunk nem is lehet más Tarpán, mint a győzelem megszerzése” – foglalta össze a tényeket és a várakozásait Erős Gábor, a Várda LA U13-as csapatának edzője.

Ugyancsak őszről elhalasztott mérkőzésen szerepelnek a Bereg szívében U12-eseink, akik számára ugyancsak nem lehet más a cél, mint a győzelem megszerzése.

„Akkor is mi lettünk volna a mérkőzés esélyesei, ha az eredeti időpontban, az ősszel játsszuk le, de így, hogy ilyen jól sikerült felkészülés van mögöttünk, ez hatványozottan igaz – árulta el Törtei Tamás, az U12-es csapat edzője. – Több fővárosi csapattal is játszottunk edzőmeccset, amelyek mindegyikéből tudtunk tanulni és azáltal fejlődni is. Természetesen a győzelem az elsődleges, de edzőként azt is látni szeretném, hogy milyen a csapaton belüli együttműködés, és mennyit fejlődtünk játékban.”


MLSZ KIEMELT U13 ÉSZAKKELET, 6. FORDULÓ

Szerda, 15.30: Tarpa SC (7.)–Várda LA (3.)


MLSZ U12 ÉSZAKKELET, 6. FORDULÓ

Szerda, 14.00: Tarpa SC (7.)–Várda LA (3.)


Latest match
Kisvárda Master Good
0-0
0-0
Debreceni VSC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2023-12-02 19:30
OTP Bank Liga, 15. forduló