Nagy túra után nagy utazás

2022-04-22 11:20:51
VLA

A kicsik lépnek fel a bajnoki forduló szombati mérkőzésein. BEHARANGOZÓ

Az országos bajnoki rendszerben résztvevő három legkisebb korosztályos csapatunk lép pályára szombaton. Közülük a legnagyobbak, az U14-esek nagy túra előtt állnak, hiszen – azok után, hogy éppen csak hazaértek Olaszországból – délelőtt Szombathelyen játszanak. Az U13-asok és az U12-esek hazai környezetben lépnek fel – a győzelem reményében.


MLSZ ORSZÁGOS U14 KIEMELT CSOPORT, 22. FORDULÓ

Szombat, 10.00: Illés Akadémia-Haladás (6.)–Várda LA (8.)

Törtei Tamás, a VLA edzője: – Az olaszországi tornán olyat láttunk a gyerekektől, ami pozitív és örvendetes volt. Hatalmas munkát és alázatot raktak bele a mérkőzésekbe, amelyek alapján reálisan nézve a döntős szereplést is megérdemelték volna, de a harmadik hely is nagyon szép eredmény. Ha a bajnoki mérkőzéseken is ez lesz rájuk a jellemző, és ha a stáb részről mi taktikai és mentálisan téren kellően felkészítjük őket, akkor bárki ellen van esélyünk. Szeretnénk ezt megmutatni a bajnokságban, így már Szombathelyen is.


MLSZ ORSZÁGOS U13 ÉSZAKKELET, 21. FORDULÓ

Szombat, 14.00: Várda LA–Sajóvölgye FSE

Oláh Levente, a VLA edzője: – Múlt hétvégén Olaszországban volt jelenésünk, színvonalas nemzetközi tornán. A sorozatterhelés és a rengeteg utazás rányomta a bélyegét az első két edzésre, ezért picit változtatni kellett azokon. A hétvégi meccsen remélhetőleg a fáradtságnak nyoma sem lesz és jó játékkal itthon tudjuk tartani a három pontot.


MLSZ ORSZÁGOS U12 ÉSZAKKELET, 21. FORDULÓ

Szombat, 12.00: Várda LA–Sajóvölgye FSE

Deák Béla, a VLA edzője: – Sajnálom a srácokat, mivel szerdán sokat melóztak, mégis pont nélkül tértünk haza. Vissza kell találnunk a győztes útra, ehhez nem elég jobban játszani az ellenfeleknél, könyörtelen helyzetkihasználásra is szükség van. A héten bővült a létszámunk, remélhetőleg mindenki bevethető lesz a mérkőzésen.


next match
Kisvárda Master Good
Paksi FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-02-25 15:00
OTP Bank Liga, 22. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Mezőkövesd Zsóry FC
1-2
1-1
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd, Városi Stadion
2024-02-17 15:30
OTP Bank Liga, 21. forduló