Nagy fölény, sovány győzelem

2020-10-28 10:43:50
Kisvárda FC

A MOL Magyar Kupa 7. fordulójában az NB III-as Kecskemét vendégei voltunk - ÉLŐ SZÖVEGES TUDÓSÍTÁS.

MOL MAGYAR KUPA, 7. FORDULÓ

KECSKEMÉTI TE–KISVÁRDA MASTER GOOD 0–1 (0–1)

Kecskemét, Széktói Stadion, 400 néző. v.: Gál P.

Kecskemét: Mészáros D. – Puskás G. (Kuchta, 72.), Gál Sz., Szalai G., Grünwald – Hatvani, Ludasi (Györgye, 72.) - Tóth D., Károly (Faragó, 61.), Jakab (Csúri, 61.) – Szalai J. (Perlaki, a szünetben). Vezetőedző: Gombos Zsolt

Kisvárda: Minca – Hej, Datkovic, Rubus, Kukoc – Cukalasz, Karaszjuk – Kovácsréti (Bumba, 61.), Zlicsics (Sassá, 79.), Camaj (Navrátil, 61.) – Horváth Z. (Lucas, 61.). Vezetőedző: Supka Attila

Gólszerzők: Horváth Z. (34.)

Gombos Zsolt: – Az eredmény ránk nézve hízelgő, de a védekezésünket sikerült jól megszervezni, egy nagyon jó, extra csapat ellen játszottunk. Ez nekünk lehetőség volt, hogy kicsit felmérjük hol tartunk. Amit megbeszéltünk sikerült megvalósítani, voltak hiányzóink, de abszolút helyt álltunk. A Kisvárda továbbjutása megérdemelt, legyőzőnknek kívánom, hogy jusson el a döntőig.

Supka Attila: – Saját magunknak tettük nehézzé ezt a továbbjutást. Megkapta mindenki a lehetőséget ahhoz, hogy bizonyítsa, helye lenne abban a csapatban, amelyik az elmúlt időszakban jól teljesített. Sajnos, néhányan ezzel nem tudtak élni, ezért is tettük nehézzé magunknak a mérkőzést, valamint azért mert az elején megvoltak a lehetőségeink, hogy gólt, gólokat tudjunk szerezni, de ezeket nem tudtuk értékesíteni. Így az ellenfél is kicsit bátrabban jött egyszer-kétszer előrébb, azt gondolom, hogy ettől függetlenül nem forgott veszélyben a továbbjutásunk, úgyhogy ez nagyon fontos volt, hogy tovább tudtunk lépni és néhány játékost sikerült pihentetni a hétvégére.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

1. perc: Elkezdődött a mérkőzés, mi kezdtük a találkozót.

1. perc: Camaj 12 méteres lövése ment fölé

2. perc: Hatvani kezezése miatt szabadrúgáshoz jutottunk a térfél közepéről, Camaj beívelését Gál Szabolcs vágta ki, de már les is volt.

5. perc: Jobb oldali beadás után Jakab lába lövésre lendült, de Datkovic kifejelte a labdát.

10. perc: Hej ívelt jobbról a védelem mögé, Horváth Zoltán érte el leghamarabb a labdát és 5 méterről nagy helyzetben a kapusba lőtt.

16. perc: Elképesztő, hogy mi maradt ki! Datkovic ívelt előre, Cukalasz az alapvonalnál a kapu irányába rúgta a labdát, mely után Horváthot a gólvonalnál Szalai Gábor hátulról becsúszva szerelte.

18. perc: Kukoc bal oldali beadása után Horváth fejelt 8 méterről fölé.

21. perc: Ludasi forgolódott a 16-os előterében, majd 20 méterről ballal fölé lőtt.

24. perc: Camaj szöktette a bal oldalon Kukocot, akinek a beadása pontatlan volt a bent érkezők számára.

30. perc: Kukoc bal oldali beadása után Camaj elé került a labda, akit egy csel után szereltek.

34. perc: GÓÓÓL! Na végre, ott a vezetés! Camaj ívelt be lágyan balról Horváth pedig 2 méterről úgy fejelt a bal alsó sarokba, hogy Mészáros még bele tudott ütni a labdába. 0–1.

42. perc: Szalai József szerzett labdát a középpályán, keresztbe vitte a jobb oldalon, majd veszélyes középre gurítását Cukalasz fülelte le.

45. perc: Horváth 8 méteres lövése vágódott le Gál Szabolcs lábáról szögletre.

45+1. perc: A sarokrúgást Kovácsréti végezte el a jobb oldalról. Beadásából Kukoc vállalkozott lövésre a büntető területen kívülről, de próbálkozása a védőkről levágódott.

45+1. perc: Vége az első félidőnek!

46. perc: Elkezdődött a második félidő, a hazaiak kezdték ezt a játékrészt.

46. perc: Cserélt a Kecskemét: Szalai József helyén Perlaki folytatja.

50. perc: Camaj kapott sárga lapot Puskás felvágásáért.

52. perc: Zlicsics 22 méteres lövése kerülte el a bal alsó sarkot mintegy másfél méterrel.

56. perc: Hej jobb oldali beadása után Camaj került helyzetbe, de Mészáros kivetődve védett.

59. perc: Ludasi bal oldali szöglete után kavarodás, végül Minca felszedte a labdát.

61. perc: Cserék mindkét oldalon. Nálunk: Camaj helyett Navrátil, Kovácsréti helyett Bumba, és Lucas jött Horváth Zoltán helyett. A hazaiknál: Károly helyén Faragó és Jakab helyén Csúri szerepel a továbbiakban.

68. perc: Cukalasz indításával Bumba balról az alapvonalról adott középre az érkező Navrátil elől a labdát felszedte a hazai kapus.

69. perc: Navrátil 14 méteres lövése egy lábon megpattant, így centikkel elkerülve a bal alsó sarkot az oldalhálóban kötött ki.

71. perc: Navratil jobb oldali beadása után Gál mentett szögletre Cukalasz elől.

72. perc: Kecskeméti cserék. Puskás és Ludasi jött le, Györgye és Kuchta a helyükön.

74. perc: Kukoc bal külsővel adott középre Navrátil tarkójáról a kapu felé pattant a labda, melyet Mészáros a léc alól húzott le.

76. perc: Hej indításával Navrátil futott el a jobb oldalon, középre adást követően Gál a kapu torkából mentett a középen érkező Bumba elől.

79. perc: Zlicsics helyére Sassá állt be.

80. perc: Bumba bal oldali beadása után Sassá fejelt 8 méterről mellé.

83. perc: Navrátil szerzett labdát a jobb oldalon, megiramodott vele, középen többen várták a beadását, melyet Gál Szabolcs becsúszva hárított.

86. perc: Szabadrúgás variációból Lucas indította Navrátilt aki elesett a 16-oson belül, de a játékvezető nem látott szabálytalanságot.

89. perc: Kukoc “ezredik" bal oldali beadására Cukalasz érkezett, ám 5 méteres lövését blokkolták.

90. perc: Sassá jobb oldali beadása egy lábon felperdült, így lett jó Rubusnak, aki 6 méterről lőtt, de lövését a kapus hárította.

90. perc: 2 perc hosszabbítás következik.

90+2. perc: Véget ért a mérkőzés!


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Debreceni VSC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-30 14:30
OTP Bank Liga, 26. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
MTK Budapest
2-1
2-0
Kisvárda Master Good
Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion
2024-03-17 17:30
OTP Bank Liga, 25. forduló