Nagy fölény, mégis vereség

2022-05-22 10:37:08
Kisvárda FC

Rengeteg helyzetet és büntetőt is hibázott tartalékcsapatunk, amely három győzelem után veszítette el az újpesti matinét. EDZŐI ÉRTÉKELÉSSEL

1. perc: Mi kezdtük a mérkőzést.

10. perc: Eseménytelen játékkal teltek a percek, némi újpesti mezőnyfölénnyel.

12. perc: Czérna jobboldali szöglete után a kapufától vágták ki a labdát a hazaiak.

14. perc: Bíró Márk cselezett jobbról befelé, a tizenhatos előterében Kenyereshez passzolt, aki 17 méterről, ballal fordulásból a bal alsó sarok mellé lőtt.

16. perc: Bokor éles szögből, jobbról jobbal lőtt kapura, a kapus a baloldali kapufánál biztos kézzel hárított.

20. perc: Czérna balról, a tizenhatos sarkáról veszélyesen középre lőtt szabadrúgása után középen mindenki előtt elpattogott a labda, ami a baloldali kapufánál hagyta el a játékteret.

25. perc. Králik keresztlabdáját Sikorszki balról, ballal egyből bejátszotta a tizenhatoson belülre, de Bokor elöl tisztázott a kapus, Most már a mi csapatunk uralja a mérkőzést.

33. perc. Nikolasin kiugratásával Bokor került helyzetbe, de mielőtt lőni tudott volna, a becsúszó védő szerelte. Az eset után Bokor Márk ápolásra szorult ugyan, de a játékvezető nem látott szabálytalanságot.

35. perc: Bíró Márk kétszer is veszélyesen adott jobbról középre, de Radosevic elöl Králik kétszer is menteni tudott.

36. perc: Sikorszki baloldali beadása után vágták ki a labdát Bokor elöl.

40. perc: Benyó kapott sárga lapot, miután még a kisvárdai térfélen odarúgott Avetiszjannak.

41. perc: Jobboldali szöglet után a középen lecsorgó labdára Fehér Csanád eszmélt leghamarabb, és hat méterről ballal a jobb alsó sarokba lőtt, 1–0.

45. perc: A kiugró Kenyeres első lövését Szőr blokkolta, az ismétlés után Perehanec védett.

45. perc: Avetiszjan kapott sárga a lapot a félpályánál elkövetett szabálytalanságért.

45+1. perc: Egy perc hosszabbítást jelzett a játékvezető.

45+1. perc: Véget ért az első félidő, vezet az Újpest II.

46. perc: Kettős kisvárdai csere után folytatódott a mérkőzés. A szünetben Czérna és Nikolasin helyére Simon Mátyás és Heles állt be.

51. perc: Kirjuhin kiugratásával Avetiszjan került helyzetbe a jobb oldalon, de középre passzolását blokkolták.

52. perc: Kirjuhin adott jobbról, az alapvonalról középre, a védők kivágták a labdát, amit Avetiszjan lőtt rá 25 méterről, de „eltörte" a labdát.

56. perc: Kaszás helyén Simon Balázs a pályán az Újpestnél.

59. perc: Kenyeres hámozta át magát a védőkön, jó helyzetből leadott lövése megpattant, így a jobb alsó sarok mellett hagyta el a labda a pályát. A baloldali szöglet után a felpörgő labdát Perehanec húzta le.

60. perc: Czene került a védelem mögé a jobb oldalon, az alapvonalról középre gurított labdáját üggyel-bajjal mentették a védők. Nem szabadult fel az újpesti kapu, Heles baloldali badása után mentettek fejjel.

61. perc: Szabadrúgáshoz jutottunk a kaputól 22 méterre, kissé balról. Heles fölé lőtte a labdát.

63. perc: Bíró Márk játszott a jobb oldalon, a tizenhatoson belülre Lukáts el, aki 12 méterről a kapu bal oldala mellé lőtt.

65. perc: Sikorszki baloldali bedobása után Szőr pörgette tovább a labdát, amit Bokor készített le lövésre Simon Mátyásnak, ő 11 méterről ballal a lécet találta el, az onnan kipattanó labda a vetődő kapus hátáról a kapu felé csorgott, de Hámori a gólvonalon rávetődött.

68. perc: Vass Ottó 25 méteres, a sorfalon megpattanó szabadrúgása után Hámori visszavetődve bravúrral védett a bal alsó saroknál.

69. perc: Cserélünk, Bokor helyére Honcsar állt be, az Újpestben pedig Benyó helyére Geiger állt be.

72. perc: Sikorszki jobboldali szöglete után Vass Ottó fejelte tovább a labdát, amit az újpesti védők hárítottak, Králik pedig hét méterről fölé ollózott.

76. perc: Radosevic 18 méteres, ballábas lövését védte Perehanec.

76. perc: Kettős csere a hazaiaknál, Kenyeres helyére Tóth Ákos és Lukáts helyére Hajdi állt be.

78. perc: Alig, hogy beállt, Tóth Ákos máris sárga lapot kapott.

82. perc: Avetiszjan indította jobb külsővel Honcsart, aki az alapvonal és az ötös között forgolódott, majd ahelyett, hogy kapura fordult volna, visszafelé ívelte a labdát Szőrnek, amivel gyakorlatilag felszabadított.

83. perc: Baloldali újpesti támadás végén Geiger középre, öt méterről becsúszva lőtt a kapu közepébe, 2–0.

84. perc: A gól után Králik kapott sárga lapot, Kirjuhin helyére pedig Perevuznik állt be.

86. perc: Simon Mátyást rúgtak fel a tizenhatoson belül, a büntetőből Heles jobbal a bal sarkot vette célba, de Hámori védett.

88. perc: Honcsar balról középre adott, Perevuznik ötméteres pörgetése Ecklről pattant szögletre.

90. perc: Honcsar átadása után Perevuznik pörgette fel magának a labdát, majd 18 méterről ballal kevéssel lőtte a bal alsó sarok mellé. Két perc a hosszabbítás.

90+3. perc: Vége a mérkőzésnek, rengeteg helyzetet és büntetőt is kihagyva veszítettünk.


NB III KELETI CSOPORT: 37. FORDULÓ

ÚJPEST FC II–KISVÁRDA MASTER GOOD II 2–0 (1–0)

Budapest, Újpest Labdarúgó Sportcentrum, v.: Horváth M.

Újpest II: Hámori T. – Horváth B., Eckl, Kenyeres (Tóth Á., 76.), Benyó (Geiger, 69.), Szűcs Á., Lukáts (Hajdi, 76.), Radosevic, Kaszás G. (Simon B., 56.), Fehér Cs., Bíró M. Edző: Mundi Viktor

Kisvárda II: Perehanec – Czene Z., Králik P., Vass O., Sikorszki – Avetiszjan, Szőr – Czérna (Simon M., a szünetben), Kirjuhin (Perevuznik, 84.), Nikolasin (Heles, a szünetben) – Bokor M. (Honcsar, 69.). Edző: Kocsis János

Gólszerző: Fehér Cs. (1–0) a 41., Geiger (2–0) a 83. percben

Kocsis János: – Az egész mérkőzésen nagy mezőnyfölényben játszottunk, és a mi akaratunknak kellett volna érvényesülni. ám nem nagyon tudtunk mit kezdeni az ellenfél szervezett és mély védekezésével. A szünet előtt ráadásul elkövettünk egy nagy hibát, hagytuk, hogy szöglet után a rövid oldalon beguruljon a labda, és nem sikerült felszabadítani. A második félidőben a hátrány tudatában még többet kockáztattunk, mentünk előre. Meg is voltak a lehetőségeink, kapufát lőttünk, tizenegyest harcoltunk ki, de azt sem sikerült értékesíteni. Törvényszerű a vereség, ha ekkora mezőnyfölény és ennyi kidolgozott helyzet ellenére nem tudunk a kapuba találni.next match
Kisvárda Master Good
Paksi FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-02-25 15:00
OTP Bank Liga, 22. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Mezőkövesd Zsóry FC
1-2
1-1
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd, Városi Stadion
2024-02-17 15:30
OTP Bank Liga, 21. forduló