Muszáj megragadni az esélyt

2022-09-27 15:09:24
Kisvárda FC

NB III-as csapatunk egymást követő harmadik alkalommal találkozik másik klub tartalékcsapatával. BEHARANGOZÓ

A DVSC II (1–2) és a Vasas FC II (1–1) elleni mérkőzések után egymást követő harmadik fordulóban találkozik második számú csapatunk hozzá hasonló státuszban lévő ellenféllel. Az NB III szerdai fordulójában ugyanis a Diósgyőri VTK II lesz az ellenfelünk hazai pályán, a Várkertben, a Vár utca felőli pályán (szurkolói bejárat a Vár utca felől, 500 forint a belépők egységes ára, 14 év alatt és 65 év felett ingyenes a belépés).

A korábbi években rendre együttesünk volt a legjobb helyezést elérő tartalékcsapat a Keleti csoport mezőnyében (sőt. a három csoport második számú csapatainak összevetésében is előkelő helyet foglaltunk el), de az utóbbi három meccsen szerzett két pont miatt van mit javítani a DVTK II ellen, amely ellen többnyire jól is megy a tartalékcsapatunknak. A diósgyőriek négy egymást követő vereségük után vasárnap a Tiszaújváros ellen szakítottak a rossz sorozatukkal, amikor is 3–0-ra nyerték meg a borsodi rangadót.

„Ha jól megy ellenük, ha nem, most muszáj lesz nyernünk, nem engedhetünk meg magunknak több botlást – mondta a Kisvárda Master Good II edzője, Kocsis János. – Az elmúlt meccsek viszonylagos eredménytelensége miatt csak magunknak tehetünk szemrehányást, hiszen mindhárom esetben kezünkben volt a három pont megszerzésének lehetősége, ám egyszer sem tudtuk megragadni az esélyt, holott ezeken a mérkőzéseken külön-külön is annyi helyzetet dolgoztunk ki, mint korábban csak ritkán. Továbbra is az lesz a kulcs, hogy milyen hatásfokkal tudjuk a lehetőségeinket kihasználni, bízom benne, hogy a szerdai mérkőzésen átszakad a gát.”

A vasárnapi mérkőzésen kiállított Kocsis János egy bajnokira szóló eltiltást kapott, így őt a szerdai mérkőzésen Csáki Róbert helyettesíti.


NB III KELETI CSOPORT: 10. FORDULÓ

KISVÁRDA MASTER GOOD II (7.)–DIÓSGYŐRI VTK II (15.)

Várkerti Sporttelep, szerda, 16.00

Vezeti: Szabó Péter (Flinta Zoltán, László István Sándor)


A borítófotón: Czérna Erik ebből a szabadrúgásból a lécet találta el a vasárnapi, Vasas II elleni meccsen

Fotó: Ombodi Tamás


next match
Ferencvárosi TC
Kisvárda Master Good
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló