Működött a letámadás elleni játék

2023-07-14 14:05:48
Kisvárda FC

A helyzetkihasználással voltak problémai NB III-as csapatunk tagjainak az első ausztriai edzőmeccsen.

Lejátszotta első edzőmeccsét Ausztriában NB III-as tartalékcsapatunk, amely csütörtökön 1–0-s vereséget szenvedett az osztrák harmadosztályú SV Kapfenberg II-től.

„Akadémiai csapat ellen játszottunk, így mindkét oldalon sok fiatal volt a pályán – vágott bele a látottak értékelésébe Gerliczki Máté, a Kisvárda Master Good II edzője. – Mindkét csapat letámadott, mi elsősorban arra voltunk kíváncsiak, hogy az ilyen harcmodor ellen hogyan működik a labdakihozatalunk, és nyugodtan állíthatom, hogy csaknem százszázalékosan teljesítettünk ezen a téren. Amivel gondunk akadt, az a helyzetkihasználás, mert hiába dolgoztunk ki lehetőségeket az ellenfél kapuja előtt, azokat rendre ki is hagytuk. Azt pedig saját bőrünkön tapasztaltuk, hogy ilyenkor a futball megbüntet, és az ellenfél ki is használta kevés helyzeteinek egyikét.”

A péntek délelőtti regeneráló edzést pihenő követte, a program pedig annyiban változott, hogy a szombatra tervezett ellenfél, a szerb másodosztályú Szabács sérülésekre hivatkozva lemondta az edzőmeccset, így tartalékcsapatunk vasárnap lép majd pályára szlovén rivális ellen.


next match
Kisvárda Master Good
Paksi FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-02-25 15:00
OTP Bank Liga, 22. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Mezőkövesd Zsóry FC
1-2
1-1
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd, Városi Stadion
2024-02-17 15:30
OTP Bank Liga, 21. forduló