Működik a honlap és a jegyértékesítés

2022-07-27 13:09:44
Kisvárda FC

Az első hazai nemzetközi kupameccsünk meglehet egy ideig az utolsó is lesz.

Szurkolóink érzékelhették, hogy egy ideig nem volt elérhető a honlapunk, a hiba azonban helyreállt, elnézést kérünk a kellemetlenségért.

Mint ahogy központi meghibásodás miatt kedden az egész országban, egyik csapatnál sem lehetett személyesen belépőt vásárolni a jegyirodákban. Az a hiba is elhárult, így immár akadálymentesen hozzá lehet jutni a belépőkhöz a csütörtöki Kajrat Almati elleni Ekl-visszavágóra, valamint a vasárnapi, DVSC elleni bajnokira is, miközben a 2022-2023-as bajnoki szezonra érvényes belépőket is meg lehet váltani. Az új, Csillag utca 33. szám alatt található szurkolói shop a jegy- és bérletárusítás helyszíne, szerdán 16 óráig vagyunk nyitva, csütörtökön, a meccsnapon 9-től 15 óráig ugyanott lesz jegyértékesítés, majd 16 órától már a stadionban.

Természetesen nagyon bízunk a továbbjutásban, ehhez elengedhetetlen szurkolóink segítsége. Az első hazai nemzetközi meccsünk, meglehet, egy ideig az utolsó is lesz, mert bár az Európai Labdarúgó-szövetségnél (UEFA) mindent megteszünk azért, hogy – továbbjutás esetén – a következő körben is a Várkerti Stadionban játszhassuk a hazai meccsünket, erre egyelőre nincs teljes garancia. Ha pedig eljutunk a playoff-körig, ott egészen biztosan albérletbe kényszerülünk – vélhetően Debrecenbe. A történelmi alkalomnak pedig remélhetőleg minél többen szeretnének a helyszíni szemtanúi lenni.


next match
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Kecskemét, Széktói Stadion
2024-03-09 15:15
OTP Bank Liga, 24. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
1-0
1-0
ZTE-FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-02 14:30
OTP Bank Liga, 23. forduló