Motiválja a nagy lehetőség

2021-03-22 19:06:32
Kisvárda FC

Felnőtt mérkőzésen először szerzett három gólt az utóbbi időben remeklő, NB III-as csapatunkban szereplő csatárunk.

Himics László beindult. Tartalékcsapatunkban szereplő támadónk a legutóbbi három NB III-as bajnokin a kapuba talált, ezeken a meccsek öt gólt szerzett. Azokból pedig hármat vasárnap a Tiszaújváros ellen 5–2-re megnyert bajnokin.

„Ezen a szinten még nem szereztem három gólt egy meccsen – árulta el 19 éves játékosunk, miközben elkísértük az eredményjelzőhöz, ahol fotón is megörökítettük a nagy eseményt. ­– A legtöbb hat gól volt egy meccsen, amit már kisvárdai játékosként értem el egy U19-es bajnokin. Ezek után mindenki elhiheti, nagyon tetszik nekem ez a pálya, amit most avattunk fel. Az első meccsen mindjárt három gólt szereztem, ez hihetetlenül pozitív érzés, bízom benne, hogy így marad a továbbiakban is.”

A mesterhármast elért játékosok első dolga szokott lenni, hogy lecsapnak és magukkal viszik haza a meccslabdát. Megtette-e ezt Himics László, aki immár kilenc góllal vezeti a házi góllövőlistát, azok óta pedig különösen szárnyal, hogy profi szerződést kapott a klubtól?

„Nem kértem el a meccslabdát, de még lehet megteszem... – árulta el Himics László. – Nagyon feldobott az, hogy profi szerződést kaptam a klubtól, a felkészülés is jól sikerült a télen, ami előtt családi körben is sikerült feltöltődnöm. Ezek mind hozzájárultak ahhoz, hogy jól megy mostanában a gólszerzés. Minden meccs előtt az a célom, hogy bizonyítsak és jó teljesítményt nyújtsak, és persze motivál a gondolat, hogy lehetőséghez jussak az NB I-es csapatunkban is. Azt azonban nem nekem, hanem a klubvezetőknek kell eldönteni, hogy megérdemlem-e már ezt a lehetőséget.”


A fotókon: Himics László három góllal vette ki a részét a Tiszaújváros elleni győzelemből, amely a kezdés után született két villámgyors góljáról is híressé vált


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Mol Fehérvár FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2021-12-05 13:30
OTP Bank Liga, 15. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Kisvárda Master Good
5-0
2-0
MTK Budapest
Kisvárda, Várkerti Stadion
2021-11-27 14:45
OTP Bank Liga, 14. forduló