Most lehet esély!

2022-04-01 13:21:02
Kisvárda FC

Annak ellenére végre nem üres kézzel szeretnénk távozni Fehérvárról, hogy kulcsjátékost is kell pótolni. BEHARANGOZÓ

A válogatott meccsek miatti kéthetes szünet után folytatódik a bajnokság, NB I-es csapatunk az MTK otthonában elért március 19-i 0–0-s döntetlen után lép újra pályára. Ezúttal Székesfehérváron, a Mol Fehérvár FC vendégeként, ahol korábban nem járt szerencsével, a fehérváriak vendégeként mind a hat eddigi élvonalbeli bajnokiját elveszítette. A két csapat közül ezúttal a Kisvárda Master Good áll előkelőbb helyen a tabellán, harmadikként 13 ponttal előzi meg a hétmeccses bajnoki vereségsorozatát legutóbb Gyirmóton (2–0) megszakító szombati házigazdát.

„A kéthetes bajnoki szünet első része a csapat frissítéséről szólt, hiszen előzőleg folyamatosan jöttek a mérkőzések, nem is voltunk túl sokan, különböző okokból mindig akadtak hiányzóink – vonta meg az elmúlt időszak mérlegét Erős Gábor vezetőedző. – Erőnlétileg rendben van a csapat, az utolsó nyolc meccsnek a lehető legjobb állapotban akarunk nekivágni. Úgy érzem, sikerült megvalósítani, amit terveztünk, jó hangulatú, de kemény, pörgős edzéseink voltak. A bajnokság, sőt még a tavaszi szezon előtt sem lehetett arra számítani, hogy a hajrára fordulva ennyi pont előnnyel előzzük meg a fehérváriakat, ezzel együtt nagyon jó csapatnak tartom a szombati ellenfelet, amelyet remek játékosok alkotnak, de valami miatt a szereplésük ebben az évben nem olyan, amire ők is számíthattak. Ettől függetlenül nagyon nehéz mérkőzésre van kilátás, de úgy gondolom, csapatunk van olyan erős, hogy esélyesként lépjen pályára a Mol Aréna Sóstóban.”

Ami biztos, a házi góllövőlistát nyolc találattal vezető Jasmin Mesanovic öt sárga lapos eltiltás miatt nem léphet pályára Fehérváron, kisebb-nagyobb sérülés miatt mások játéka is kérdéses.


A borítófotón: Matheus Leoni (jobbra) emberére akadhat a fehérvári ifjabb Dárdai Pálban


next match
Kisvárda Master Good
Ferencvárosi TC
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló