Most korai találat döntött

2024-02-16 17:33:37
Kisvárda FC

Román másodosztályú ellenfelet győzött le Törökországban NB III-as tartalékcsapatunk. EDZŐI ÉRTÉKELÉSSEL

Második törökországi edzőmérkőzésén a román másodosztályú Resita ellen játszott NB III-as tartalékcsapatunk, aely az első edzőmeccséhez hasonlóan 1–0-ra győzött. A Larában játszott mérkőzésen a gól ezúttal a meccs korai szakaszában született, szerzője Kristófi Sándor volt.

„Minél többször ilyen erős ellenfélre lenne szükségünk, hogy ennyire gyorsan és technikásan játszó csapattal tudjanak erőt felmérni a fiúk – értékelte a látottakat Gerliczki Máté, tartalékcsapatunk edzője. – Ha így lenne, biztosan lényegesen felgyorsulna a futballisták fejlődése. Felvettük a remek ellenféllel a kesztyűt, és nagyon akaratos játékkal nyertünk, a labdakihozatalainkkal és a pontrúgásainkkal, nyugodtan mondhatom, az őrületbe kergettük őket. A gólt hátulról szépen felépített akcióból szereztük, illetve az itt gyakorolt pontrúgások mindegyikéből helyzetet tudtunk teremteni. Vagyis kiderült, az edzőtáborban koncentráltan tudunk dolgozni, szinte minden visszaköszönt, amit gyakoroltunk. Az pedig külön öröm, hogy már a második meccsen nem kaptunk gólt, a kapuban is magabiztos teljesítményt nyújt a fiatal Márton Ákos.”


Csapatunk hétfőn lép pályára harmadszor, akkor dán ellenfele lesz.


KISVÁRDA MASTER GOOD II–CSM RESITA (román) 1–0 (1–0)

KISVÁRDA II: Márton Á. – Bliznjuk, Králik P., Rubus, Kozacsuk – Bíró R., Osztrovka – Ésik Á. (Rózsa S., 65.), Babják (Kozák R., 57.), Pongó-Dankai (Szirota, 65.) – Kristófi

Gól: Kristófi (12.)next match
Paksi FC
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-04-23 20:00
Mol Magyar Kupa, elődöntő
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Ferencvárosi TC
0-0
0-0
Kisvárda Master Good
Budapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló