„Most jött el az idő”

2020-12-30 16:54:34
Kisvárda FC

Ötvös Bence szeretné megragadni a lehetőséget, hogy NB I-es csapathoz került.

Nehéz döntés volt a klubváltás? Mi áll pontosan a háttérben?

A háttér miatt bizonyult nehéznek, de bennem sok kétség nem volt – válaszolta Ötvös Bence, aki fél évre érkezett kölcsönbe csapatunkhoz Nyíregyházáról. – Nagyon örültem a Kisvárda érdeklődésének, a váltást előrelépésnek érzem a karrieremben, és szeretném bebizonyítani, hogy itt van a helyem.

Itt, vagyis az NB I-ben?

Igen, minden vágyam volt, hogy szintet lépjek, ezért dolgoztam. Most jött el ennek az ideje, nagy bizonyítási vággyal érkezem.

Azért abban van némi pikantéria, hogy megyén belüli a csapatváltás.

Kétségtelenül, de ezt a döntést mindenkinek meg kell értenie. Az, hogy megyén belül váltok klubot, egy dolog, de nem egy osztályban szerepel a két csapat, és ez azért megkönnyítette valamelyest a döntésemet. Azt tartottam szem előtt, hogy végre NB I-ben szerepeljek.

Huszonkét évesen még fiatal játékosnak vagy tekinthető, a lábadban lévő 77 NB II-es meccsel viszont már-már tapasztaltnak. Mit gondolsz, miben lesz más az élvonalban futballozni?

A taktikai képzettség és a gyorsaság terén mindenképpen. Meglátásom szerint nem annyira fizikális a bajnokság, mint az NB II, ahol nagy szerepük van a párharcoknak. A legmagasabb osztályban inkább a játékosságra törekednek a csapatok, és úgy gondolom, nekem ez fekszik majd.

Ez a fél év elég lesz ahhoz, hogy bizonyítsd: az NB I-ben a helyed?

Bizakodó vagyok, szeretném kiharcolni a helyem a csapatban, már ebben a fél évben is. Az esélyt akkor kell megragadni, amikor arra lehetőség nyílik, márpedig nekem erre most jött el az idő.


Latest match
Kisvárda Master Good
2-1
1-1
Zalaegerszegi TE FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2022-05-15 16:00
OTP Bank Liga, 33. forduló