„Most jött el az idő”

2020-12-30 16:54:34
Kisvárda FC

Ötvös Bence szeretné megragadni a lehetőséget, hogy NB I-es csapathoz került.

Nehéz döntés volt a klubváltás? Mi áll pontosan a háttérben?

A háttér miatt bizonyult nehéznek, de bennem sok kétség nem volt – válaszolta Ötvös Bence, aki fél évre érkezett kölcsönbe csapatunkhoz Nyíregyházáról. – Nagyon örültem a Kisvárda érdeklődésének, a váltást előrelépésnek érzem a karrieremben, és szeretném bebizonyítani, hogy itt van a helyem.

Itt, vagyis az NB I-ben?

Igen, minden vágyam volt, hogy szintet lépjek, ezért dolgoztam. Most jött el ennek az ideje, nagy bizonyítási vággyal érkezem.

Azért abban van némi pikantéria, hogy megyén belüli a csapatváltás.

Kétségtelenül, de ezt a döntést mindenkinek meg kell értenie. Az, hogy megyén belül váltok klubot, egy dolog, de nem egy osztályban szerepel a két csapat, és ez azért megkönnyítette valamelyest a döntésemet. Azt tartottam szem előtt, hogy végre NB I-ben szerepeljek.

Huszonkét évesen még fiatal játékosnak vagy tekinthető, a lábadban lévő 77 NB II-es meccsel viszont már-már tapasztaltnak. Mit gondolsz, miben lesz más az élvonalban futballozni?

A taktikai képzettség és a gyorsaság terén mindenképpen. Meglátásom szerint nem annyira fizikális a bajnokság, mint az NB II, ahol nagy szerepük van a párharcoknak. A legmagasabb osztályban inkább a játékosságra törekednek a csapatok, és úgy gondolom, nekem ez fekszik majd.

Ez a fél év elég lesz ahhoz, hogy bizonyítsd: az NB I-ben a helyed?

Bizakodó vagyok, szeretném kiharcolni a helyem a csapatban, már ebben a fél évben is. Az esélyt akkor kell megragadni, amikor arra lehetőség nyílik, márpedig nekem erre most jött el az idő.


next match
Kisvárda Master Good
Paksi FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-02-25 15:00
OTP Bank Liga, 22. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Mezőkövesd Zsóry FC
1-2
1-1
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd, Városi Stadion
2024-02-17 15:30
OTP Bank Liga, 21. forduló