Most jön a java: indul a rájátszás

2022-06-03 13:00:42
VLA

A szombaton Mezőkövesden kezdő U17-es csapatunknak három párharcot kellene sikeresen megvívnia. BEHARANGOZÓ

Az elmúlt évihez hasonlóan a Várda LA U17-es csapata – azok után, hogy megnyerte a maga regionális bajnokságát az Északkeleti csoportban – ismét remélhetőleg háromlépcsős rájátszást vív, és kiharcolhatja az élvonalba jutást, ami azt is jelentené, hogy a következő bajnokságban az U19-esek a legmagasabb osztályban szerepelnének, és ezzel utánpótlásunk teljes vertikuma az élvonalban szerepelne.

Ideáig azonban még hat mérkőzésen keresztül vezethet az út, az első kettőt a Mezőkövesd ellen vívják meg ifjaink. Az ellenfél az Északi csoportban zárt az élen 22 győzelemmel és két vereséggel, a Felsőzsolcát három pont előnnyel megelőzve. Ezzel szemben ugye a mieink a Tarpával vívtak különcsatát a bajnoki címért, végül ebben a versenyben is három pont döntött, miután a VLA húsz meccséből 18-at megnyert és egy-egy döntetlen, valamint vereség került a neve mellé.

A Mezőkövesd elleni oda-visszavágós párharc első meccse szombaton lesz a délborsodi városban, a visszavágó a jövő héten szerdán, a Várkertben.


MLSZ REGIONÁLIS U17 RÁJÁTSZÁS, 1. FORDULÓ, 1. MÉRKŐZÉS

Szombat, 11.00: Mezőkövesd Zsóry FC–Várda LA

Révész Csaba, a VLA edzője: – Az elmúlt évhez hasonlóan nem lehet más célunk, mint eljutni az osztályozó döntőjéig. Nehéz a sorozat, ugyanis ez azt jelenti, hogy három hét alatt hat mérkőzést kell megvívni. Igyekszünk a lehető legjobban felkészülni minden téren.A borítófotón: Csapatunk szeretne rendre egy lépéssel az ellenfelek előtt járni


next match
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Kecskemét, Széktói Stadion
2024-03-09 15:15
OTP Bank Liga, 24. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
1-0
1-0
ZTE-FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-02 14:30
OTP Bank Liga, 23. forduló