Most a Pécs ellen duplázunk

2021-09-17 08:36:33
VLA

A szombaton pályára lépő utánpótlás-csapataink mérkőzéseinek BEHARANGOZÓJA.

Az országos rendszerben szereplő utánpótlás-csapataink közül hatan lépnek pályára szombaton, a Tarpán szereplő U17-eseink meccse marad vasárnapra. A szombaton szereplők közül hárman-hárman játszanak itthon és idegenben, és ismét van olyan ellenfél, amellyel két korosztályunk is találkozik. Az U19-es fogadják a Pécset, míg az U15-ösök vendégségbe utaznak Baranyába.


MLSZ ORSZÁGOS U19 ALAPCSOPORT, 4. FORDULÓ

Szombat, 10.00: Várda LA (4.)–Pécsi MFC (6.)Gerliczki Máté, a VLA edzője: – Egész héten azon dolgoztunk, hogy a kaposvári vereséget feledtetni tudjuk. A meccs statisztikájából világosan látszik, hogy a labdabirtoklással nem volt gondunk, viszont a helyzetek kialakításával annál inkább. Erre tettük fel a hangsúlyt a héten, és reméljük ennek szombaton lesz nyoma a játékunkban. Mindenképpen meg szeretnénk nyerni a mérkőzést.

MLSZ ORSZÁGOS U16 KIEMELT CSOPORT, 4. FORDULÓ

Szombat, 14.00: Várda LA (4.)–Puskás Akadémia (1.)

Szabó Balázs, a VLA edzője: – A tavalyi bajnok az ellenfelünk, nagyon erős csapatról van tehát szó. Legutóbb a hazai rendezésű Neumann Gábor-emléktorna döntőjében találkoztunk velük, és ahogy a korábbi két idei egymás elleni meccsünk, úgy az is nagyon szorosan alakult. A cél az, hogy itthon tartsuk a három pontot, ahogy az februárban sikerült is a Puskás Akadémia ellen. A múlt héten a Fradi ellen is majdnem összejött a siker, most mindenképpen javítani szeretnénk, hogy tovább gyarapodjon a pontjaink száma.


MLSZ ORSZÁGOS U15 KIEMELT CSOPORT, 4. FORDULÓ

Szombat, 10.00: Pécsi MFC (10.)–Várda LA (7.)

Márton István, a VLA edzője: – A Pécs fizikálisan erős csapat, védekezése jól megszervezett, a középpályás labdaszerzésekből próbál gyors kontrákat vezetni. Biztos vagyok benne, hogy nem lesz egyszerű feltörni őket, de azon leszünk, hogy ez minél többször sikerüljön. A helyzetkihasználásunkon mindenképpen javítani kell.


MLSZ ORSZÁGOS U14 KIEMELT CSOPORT, 4. FORDULÓ

Szombat, 10.00: Illés Akadémia-Haladás (10.)–Várda LA (7.)

Oláh Levente, a VLA edzője: – A múlt héten sikerült javítani a Ferencváros otthonában, ezen az úton szeretnénk folytatni. Újabb idegenbeli mérkőzés következik, ami sosem könnyű, de bízom az eredményes szereplésben.


MLSZ ORSZÁGOS U13 ÉSZAKKELET, 3. FORDULÓ

Szombat, 14.00: Várda LA (7.)–Sajóvölgye FSE (8.)

Törtei Tamás, a VLA edzője: – Különleges hét volt ez, abból a szempontból, hogy nem igazán tudtunk csapattaktikai, illetve csapatrészekre vonatkozó edzéseket tartani a sok hiányzó miatt. Ettől függetlenül hazai pályán mindenképpen szeretnénk kivinni az akadémiánk alapfilozófiáját a pályára és reméljük, hogy ez győzelemmel fog párosulni.


MLSZ ORSZÁGOS U12 ÉSZAKKELET, 3. FORDULÓ

Szombat, 14.00: Várda LA (5.)–Sajóvölgye FSE (6.)

Deák Béla, a VLA edzője: – Jól kezdtük a bajnokságot, a cél továbbra is az, hogy jó játékkal legyünk eredményesek. Valószínűleg mélyebben védekező csapattal találkozunk, akik ellen nagyon fontos lesz a kreativitás és a tudatosság. Várjuk a mérkőzést és bízom a srácokban.


A borítófotón: A múlt héten a Ferencváros ellen hazai pályán szereplő (2–2) U16-os csapatunk ezúttal az éllovas Puskás Akadémiát fogadja

Fotó: Ombodi Tamás


next match
Ferencvárosi TC
Kisvárda Master Good
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló