Most a balos sült el – de nagyon!

2023-07-14 14:34:00
Kisvárda FC

A nyáron szerződtetett egyetlen légiósunk emlékezetes gólt szerzett, de nem értékeli túl a Topolya ellen történteket.

Hatalmas góllal szerzett vezetést NB I-es csapatunk csütörtöki, Topolyai SC elleni edzőmérkőzésén (2–1) Branimir Cipetic. A nyáron a horvát Lokomotiva Zagrebtől érkezett jobboldali szárnyvédőnek posztjából adódóan nem a gólszerzés az elsődleges feladata, de a kisvárdai színekben elért első találata igazán emlékezetesre sikeredett. Ráadásul a gyengébbnek vélt bal lábával érte el.

„Tényleg nagyszerű dolog, hogy ekkora góllal tettem le a névjegyem, de semmi több, hiszen a felkészülési időszakban vagyunk, és sokkal fontosabb, hogy a csapat jól dolgozott és nyert – utalt a szerb bajnoki második helyezett, egyben Bajnokok Ligája-induló Topolyai SC ellen történtekre Branimir Cipetic. – Valóban a jobb lábamat használom inkább, de most a ballal is sikerült jó megoldást választani, aminek nagyon örülök.”

Az ilyen találatok (főleg, ha majd bajnoki mérkőzésen is jönnek) segítik csak igazán az új játékosok beilleszkedését, amellyel jól halad a hétszeres bosnyák válogatott védő.

„A társaság nagyon jó, az edzőtábor arra is alkalmas, hogy napról napra jobban megismerjük egymást, ez nagyon fontos. – véli az ausztriai Németújváron tartózkodó, a Topolya ellen a szlovéniai Muraszombaton pályára lépő csapatunk egyetlen nyári légiósszerzeménye. – Csak jókat tudok mondani a csapatot és a klubot körülvevő hangulatról is. A szerb ezüstérmes elleni meccsről annyit, hogy nem kell túlértékelni, hiszen még az előszezonban járunk, de az érződött a Topolyán, hogy jó csapat, az előző szezonban elért eredménye nem a véletlen műve, ezúton is gratulálok nekik. Nyerni tudtunk, ami megmutatja a mi erősségünket is, de természetesen van még miben fejlődnünk.”

A mérkőzést követő napokhoz hasonlóan csapatunkból azok edzettek péntek délelőtt keményebben pénteken, akik egyáltalán nem léptek pályára, vagy csak kevesebbet játszottak, a többiek regeneráltak. Legközelebb vasárnap játszunk a ciprusi ezüstérmes AEK Larnacával.


A borítófotón: A gól előtti pillanat – innen tolta befelé, balra a labdát Branimir Cipetic


next match
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Kecskemét, Széktói Stadion
2024-03-09 15:15
OTP Bank Liga, 24. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
1-0
1-0
ZTE-FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-02 14:30
OTP Bank Liga, 23. forduló