Mindig a maximumot kell adni!

2021-02-05 11:14:22
Kisvárda FC

A pozíció megőrzéséhez most is pontokra van szükség – BEHARANGOZÓ

Ötödik idei bajnokiját vívja szombaton csapatunk – 2021-ben először vereséget követően. Az MTK Budapest elleni keddi fiaskót (0–2) követően a tabellán utolsó helyen álló Diósgyőri VTK ellen lépünk pályára. A miskolciak a Ferencváros elleni idegenbeli győzelemmel (1–0) kezdték az esztendőt, azóta viszont két vereség és egy döntetlen a mérlegük.

„Átbeszéltük az MTK elleni mérkőzés tanulságait, bízom benne, hogy mindenki megértette, miben is kell változtatni” – zárta rövidre a hétközben történteket Supka Attila, a Kisvárda Master Good vezetőedzője.

A mostani bajnokságban két, hasonlóan váratlan vereséget szenvedtünk, mint kedden: előbb a Budafok (1–2), majd a Puskás Akadémia (0–3) ellen. Akkor mindkét pofonra jól reagáltunk, és a következő meccset mindkétszer megnyertük (Honvéd 2–1 és Újpest 4–2) – ráadásul idegenben. Ebben lehet bízni most is?

„Már csak azért is bízhatunk ebben, mert mindenféleképpen pontot vagy pontokat kell szereznünk ahhoz, hogy a jelenlegi pozíciónkat meg tudjuk tartani – így Supka Attila. – A tabella alapján látszik, hogy a Diósgyőr milyen célokért küzd, de mi sem vagyunk híján a motivációnak, hiszen az a célunk, hogy minél előbb biztosítsuk az élvonalbeli tagságunkat, és utána szabad esetleg bármi másról beszélni. Mindenkinek a maximumot kell kihozni magából mérkőzésről mérkőzésre. Úgyhogy valóban, legalább olyan motiváltak leszünk, mint ahogyan az ellenfelünk. Sok volt a változás a diósgyőri csapatban azóta, hogy novemberben legyőztük, de természetesen ezúttal is feltérképeztük ellenfelünket, és ez nem lehet akadálya annak, hogy minél jobb teljesítményt nyújtsunk.”


Következő mérkőzés
Debreceni VSC
Kisvárda Master Good
Debrecen, Nagyerdei Stadion
2022-01-29 17:00
OTP Bank Liga, 18. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Kisvárda Master Good
1-1
1-1
Puskás Akadémia FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2021-12-19 13:00
OTP Bank Liga, 17. forduló