Mindig a maximumot kell adni!

2021-02-05 11:14:22
Kisvárda FC

A pozíció megőrzéséhez most is pontokra van szükség – BEHARANGOZÓ

Ötödik idei bajnokiját vívja szombaton csapatunk – 2021-ben először vereséget követően. Az MTK Budapest elleni keddi fiaskót (0–2) követően a tabellán utolsó helyen álló Diósgyőri VTK ellen lépünk pályára. A miskolciak a Ferencváros elleni idegenbeli győzelemmel (1–0) kezdték az esztendőt, azóta viszont két vereség és egy döntetlen a mérlegük.

„Átbeszéltük az MTK elleni mérkőzés tanulságait, bízom benne, hogy mindenki megértette, miben is kell változtatni” – zárta rövidre a hétközben történteket Supka Attila, a Kisvárda Master Good vezetőedzője.

A mostani bajnokságban két, hasonlóan váratlan vereséget szenvedtünk, mint kedden: előbb a Budafok (1–2), majd a Puskás Akadémia (0–3) ellen. Akkor mindkét pofonra jól reagáltunk, és a következő meccset mindkétszer megnyertük (Honvéd 2–1 és Újpest 4–2) – ráadásul idegenben. Ebben lehet bízni most is?

„Már csak azért is bízhatunk ebben, mert mindenféleképpen pontot vagy pontokat kell szereznünk ahhoz, hogy a jelenlegi pozíciónkat meg tudjuk tartani – így Supka Attila. – A tabella alapján látszik, hogy a Diósgyőr milyen célokért küzd, de mi sem vagyunk híján a motivációnak, hiszen az a célunk, hogy minél előbb biztosítsuk az élvonalbeli tagságunkat, és utána szabad esetleg bármi másról beszélni. Mindenkinek a maximumot kell kihozni magából mérkőzésről mérkőzésre. Úgyhogy valóban, legalább olyan motiváltak leszünk, mint ahogyan az ellenfelünk. Sok volt a változás a diósgyőri csapatban azóta, hogy novemberben legyőztük, de természetesen ezúttal is feltérképeztük ellenfelünket, és ez nem lehet akadálya annak, hogy minél jobb teljesítményt nyújtsunk.”


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló