Mindent kipréselni!

2023-12-08 10:40:07
Kisvárda FC

A Várda LA négy korosztályos csapata a legvégsőkig kitartva ezen a hétvégén zárja az őszi idényt. BEHARANGOZÓ

Az utolsó olyan szombat következik ebben az évben, amelyen utánpótláscsapataink pályára lépnek. A Mikulás már elköszönt, mégis nagy még a „forgalom” a korosztályos bajnokságokban – a Várda LA négy legénysége is pályára lép. Közülük csak az U14 hazai pályán, igaz számukra – azok után, hogy egy hete megnyerték a hazai rendezésű Szomszédvár-kupát – ezen a héten már a második bajnoki fellépés következik.


MLSZ ORSZÁGOS U17 KIEMELT, 11. FORDULÓ

Szombat, 10.00: DVSC (3.)–Várda LA (5.)

Belényesi Miklós, a VLA edzője: – Az utolsó bajnoki mérkőzésünk következik, ami nagyon pikáns összecsapásnak ígérkezik, mind a két gárda a lehető legerősebb kerettel fog gazdálkodni. A debreceni csapatot nagyon jól ismerjük, a játékosokat, a szakmai stábot egyaránt, meglepetés nem érhet minket, tudjuk mi vár ránk, a feladat adott, meg kell oldjuk! Mindenképp győzelemmel szeretnénk pihenőre menni, és ezért mindent meg is fogunk tenni csapatszinten és egyénileg egyaránt. Sérülés, eltiltott nincs, mindenkire számíthat a szakmai stáb.


MLSZ ORSZÁGOS U14 KIEMELT, 14. FORDULÓ

Szombat, 11.00: Várda LA (10.)–Ferencváros (4.)

Katona György, a VLA edzője: – Szenzációs tornán vagyunk túl, amit kis szerencsével sikerült megnyernünk. Nyilván annak van szerencséje, aki tesz érte – tartja a mondás… Ezért mi most nagyon sokat tettünk, tényleg megdolgoztunk érte. A hétközi debreceni mérkőzés nem úgy sikerült, ahogy terveztük. Szeretnénk javítani, de ehhez azt az elszántságot, mindenáron győzni akarást kell felvinni a pályára, amit a tornán mutattak a srácok. Mindent ki kell préselni magunkból, az utolsó őszi mérkőzésen csak így lehetünk sikeresek.


MLSZ ORSZÁGOS U13 ÉSZAKKELET, 14. FORDULÓ

Szombat, 12.00: Eger LS–Várda LA

Oláh Levente, a VLA edzője:Az utolsó mérkőzésünk következik az őszi szezonban, ami idegenbeli túrával zárul. Az Eger csapatához látogatunk, amely az elmúlt mérkőzések alkalmával, drasztikusan csökkentette a kapott góljai számát. Ebből kiindulva zártan védekező ellenféllel találjuk majd szemben magunkat. Ennek ellenére szeretnénk jó játékkal és győzelemmel zárni ezt az évet.


MLSZ ORSZÁGOS U12 ÉSZAKKELET, 14. FORDULÓ

Szombat, 12.00: Eger LS–Várda LA

Baksa Zoltán, a VLA edzője:Soron következő ellenfelünk az Eger csapata lesz. Hazai környezetben jó mérkőzést játszottunk egymás ellen. Amennyiben kegyes lesz hozzánk az időjárás, valamint az előre eltervezett és megbeszélt taktikai utasításokat betartjuk, akkor nem lehet gond ezen az összecsapáson sem. Szeretnénk győzelemmel lezárni ezt a bajnoki félévet.


A borítófotón: A VLA U14-es csapata a múlt héten havas pályán nyerte meg a Szomszédvár-kupa döntőjét – szombaton jobb időjárási körülmények között búcsúzhat az őszi szezontól

Fotó: Ombodi Tamás


next match
Kisvárda Master Good
Paksi FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-02-25 15:00
OTP Bank Liga, 22. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Mezőkövesd Zsóry FC
1-2
1-1
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd, Városi Stadion
2024-02-17 15:30
OTP Bank Liga, 21. forduló