Mindenki megkapja a lehetőséget

2023-06-30 14:04:29
Kisvárda FC

Szombat délután a szlovák élvonalba visszajutott FC Kosice vendégei leszünk Kassán.

Következik tehát az első edzőmeccsünk az előszezonban: NB I-es csapatunk szombaton 16 órától a szlovák élvonalba visszajutott FC Kosice vendége lesz. A mérkőzést Kassán, a Kosická futbalová Arénában rendezik, ahova ingyenes lesz a belépés.

„Több feladata is van a nyári időszak első edzőmeccsének – szögezte le Milos Kruscsics vezetőedző. – Az egyik, hogy mindenki megkapja a lehetőséget, valamennyi mezőnyjátékos negyvenöt percet tölt majd a pályán A másik szempont, hogy megnézzük meccskörülmények között, hogy két hét közösen elvégzett munka után miként is állnak a fizikai paramétereink, hogy működik mindaz, amit az eltelt időszakban gyakoroltunk, mennyire akaraterősek a futballistáink, hogyan tudnak megfeszülni fáradt állapotban, meccskörülmények között. És hát az eredmény is fontos, az én szememben ebben az időszakban nem elsődlegesen, de igenis, ha van lehetőségünk jó eredményt elérni vagy megnyerni a mérkőzést, akkor azt meg kell tennünk.”

A jelenlegi keretből egyedül Bohdan Melnik nem áll rendelkezésre betegség miatt. A hét közben Lucas és Vida Kristopher hagyott ki egy-egy napot apróbb sérülés miatt, de szombatra ők is bevethetők lesznek.


A borítófotón: Milos Kruscsics vezetőedző arra is kíváncsi, hogy amit a taktikai táblán felvázolt, az hogyan működik majd meccskörülmények között


next match
Kisvárda Master Good
Paksi FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-02-25 15:00
OTP Bank Liga, 22. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Mezőkövesd Zsóry FC
1-2
1-1
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd, Városi Stadion
2024-02-17 15:30
OTP Bank Liga, 21. forduló