Mindenhova „válogattak” várdait

2020-03-02 21:10:54
Kisvárda FC

Ketten szimplán, belső védőnk duplán is a legjobbak között.

Mindhárom, a forduló válogatottját kihirdető fórumon került kisvárdai játékos a 23. forduló legjobbjának vélt tizenegyébe. A csakfocinál egy plusz egy, a Nemzeti Sportnál és az InStatnál egy-egy játékosunk került be a forduló csapatába.

A csakfocinál a már múlt héten is beválogatott Bohdan Melnik került be újra a válogatottba. A két gól előkészítésében is jeleskedő jobbhátvédünk teljesítményét így jellemezték: „A várdaiak legjobbja volt, hiba nélkül megoldotta a védekező feladatát, ráadásul a támadásokat is hatékonyan segítette. Az első találat előtt ő adta a gólpasszt Sassának, a másodiknál is ő adott középre, Bumba pedig a léc alá bombázott.” A szakportál rendre megnevezi a forduló cseréjét, aki ezúttal nem más lett, mint a kisvárdai csapatba a padról góllal beszálló Sassá: „Remek cserének bizonyult, a 67. percben állt be, majd 5 perccel később egy nagy góllal szerzett vezetést a Kisvárdának.”

A másik két fórumon ugyanaz a játékosunk került be a forduló csapatába: Rubus Tamás. Ugyan a Nemzeti Sportban nem ő kapta a legmagasabb kalkulust a várdai csapatból, de a posztján az egyik legjobb teljesítményt nyújtotta a fordulóban, így megkapta a bizalmat.

A mérések miatt leginkább objektívebb InStatnál Rubus volt a Paks elleni meccsen a mezőny legjobbja, 282-es értékindexszével pedig a forduló csapatában is helyet követelt magának.

Ami pedig az Instat egyes kategóriának élmezőnyét illeti, a legjobb öt közé került a sikeres támadópasszok kategóriájában a második Lucas (57) és a negyedik Roman Karaszjuk (52). A sikeres passzoknál fordított a sorrend, Karaszjuk (78) a második, Lucas (72) a negyedik. Lucasszal szemben hatszor szabálytalankodtak, ezzel ebben a kategóriában a harmadik helyen zárt a csapatkapitány.


next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló