Minden pillanatát élvezni kell!

2022-07-20 21:03:15
Kisvárda FC

Az öt éve Kisvárdán játszó Bohdan Melnik nem gondolta volna, hogy eljön ez a mérföldkő is.

Ha valaki, akkor Bohdan Melnik (borítófotónkon) jól tudja, milyen fejlődésen ment keresztül a kisvárdai klub. Ukrán védőnk – aki most már inkább középpályás – 2017-ben érkezett, részese lehetett a feljutásnak, és annak, ahogy a csapat minden évben jobb eredményt ért el a korábbihoz képest.

„Minden rendben van, nagyszerűek a körülmények, a szálloda, a stadion, a pálya pedig szenzációs, miként az időjárás is – mondta a szerdai edzés befejezése után a az almati Ortalik Stadion pályájáról lefelé jövet Bohdan Melnik. – Meg kell próbálnunk élvezni minden pillanatát annak, hogy klubunk első nemzetközi mérkőzését játsszuk. Természetesen az út hosszú volt, hiszen nagyon messzire kellett utaznunk, sosem egyszerű hat órát utazni bármilyen járművön, de nem érezzük magunkat fáradtnak, rendesen tudtunk készülni a mérkőzésre.”

Vajon gondolta-e volna Bohdan Melnik az öt évvel ezelőtti kisvárdai bemutatkozása alkalmával, hogy egyszer majd nemzetközi kupamérkőzésen is pályára léphet a csapat színeiben? És még az is lehet, hogy csapatkapitányként...

„Őszintén szólva nem – mosolygott a klub színeiben eddig NB I-es, NB II-es, NB III-as, megyei I. osztályú és Magyar Kupa-meccseken pályára lépő játékos, akinek tehát az Ekl lehet a hatodik sorozat, ahol kisvárdai futballistaként szerepelhet. – Másodosztályú klubhoz érkeztem, nyilván eszembe sem jutott, hogy az élvonalban második helyezett és konferencialiga-induló csapat tagja lehetek majd ugyanott. Ez egy nagyszerű pillanat a karrierem és a klub életében, és ahogy korábban mondtam, ezt élveznünk kell. A továbbjutási esélyekről pedig azt gondolom, hogy a két meccs előtt mindkét csapat ötven-ötven százalékkal rendelkezik, aztán az első összecsapást követően ez módosulhat.”


BOHDAN MELNIK MÉRKŐZÉSEINEK SZÁMA A KÜLÖNBÖZŐ SOROZATOKBAN, KISVÁRDAI SZÍNEKBEN

OTP BANK LIGA (NB I): 111

MERKANTIL BANK LIGA (NB II): 27

NB III: 3

MEGYEI I. OSZTÁLY: 8

(MOL) MAGYAR KUPA: 12

TÉTMECCSEK ÖSSZESEN: 161


next match
Kisvárda Master Good
FK Molde
Kisvárda, Várkerti Stadion
2022-08-11 21:00
Európa-konferencialiga, 3. selejtezőkör, visszavágó
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
4-2
2-1
Mezőkövesd Zsóry FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2022-08-07 15:30
OTP Bank Liga, 2. forduló