Minden fronton Cukalasz

2020-06-23 08:49:45
Kisvárda FC

Játékosunk beválogatásának jogosságát az objektív indexértéke is igazolja.

Mindhárom fórumon, a Nemzeti Sportnál, a csakfoci.hu portálon és az objektív számok alapján „válogató” InStatnál is bekerült a 31. forduló legjobb csapatába Sztavrosz Cukalasz. Görög középpályásunk az egyedüli, akit játékosaink közül bármelyik fórumon beválogattak.

A csakfoci.hu szöveges értékelése így szól: „A kisvárdaiak legjobbja volt Kaposváron. Előbb jól használta ki Pogacsics Krisztián kapus hibáját, akin átpattant egy hosszú indítás, így a görög középpályás az üres kapuba helyezett. Az első félidő utolsó percében pedig egy labdaszerzés után iramodott meg, majd kiosztott egy gólpasszt Kovácsréti Márknak.”

Az InStat értékindexei alapján Cukalasz 330-as mutatót produkált, ezzel a zalaegerszegi Tamás Krisztián (351) és a mezőkövesdi Farkas Dániel (337) mögött a forduló harmadik legjobb teljesítményét nyújtotta. Az egyes kategóriákat vizsgálva, éllovasunk is van az InStatnál: Lucasé volt a legtöbb sikeres támadópassz, 67 kísérletéből 61 volt sikeres, ez 91%-os hatékonyság. Csapatkapitányunknak összesen 74 sikeres átadása volt, ezzel negyedik a vonatkozó listán. Az elszenvedett szabálytalanságok kategóriában Sassá, Rados Protics és Cukalasz is azon játékosok között van, akit a játéknap során a legtöbbször, négyszer faultoltak. Ezek után nem meglepő, hogy a mérkőzésen összesen 22-szer szabálytalankodó kaposváriak közül egyéniben hárman is ott vannak az élbolyban: Vachtler Csaba ötször, Ádám Martin és Szakály Attila egyaránt háromszor szabálytalankodott játékosainkkal szemben.

A 31. forduló válogatottja a Nemzeti Sportnál:

A 31. forduló válogatottja a csakfoci.hu portálon:

A 31. forduló válogatottja az InStatnál:Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2021-10-17 14:30
OTP Bank Liga, 9. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Budapest Honvéd
2-1
1-1
Kisvárda Master Good
Budapest, Új Bozsik Aréna
2021-10-01 20:00
OTP Bank Liga, 8. forduló