Miért ne sikerülhetne most is?

2021-10-01 08:16:25
VLA

Négy pályára lépő csapatunkból az U16-os és az U12-es játszik itthon, az U15-ös és az U14 idegenben néz komoly kihívás elé – BEHARANGOZÓ.

Az U19-es csapatunk Szeged elleni mérkőzését az ellenfél kérésére szombatról szerdára halasztották, az U17-esek szabadnaposak, az U13-asok meccse ugyancsak elmarad. Négy korosztályos csapatunk viszont pályára lép a hétvégén, ketten hazai pályán, ugyanennyien idegenben.


MLSZ ORSZÁGOS U16 KIEMELT CSOPORT, 6. FORDULÓ

Szombat, 13.00: Várda LA (10.)–Újpesti TE (12.)

Szabó Balázs, a VLA edzője: – Vissza kell térnünk a győztesek útjára! A legfontosabb, hogy mentálisan rendben legyünk, és hogy a védekezésünket stabilabbá tegyük. Az egyéni hibákat ki kell javítanunk, és a befejezéseknél sokkal jobban kell koncentrálnunk. Ha ezek megvalósulnak, akkor mind a három pontot itthon tudjuk tartani.


MLSZ ORSZÁGOS U15 KIEMELT CSOPORT, 6. FORDULÓ

Szombat, 10.00: DVSC (4.)–Várda LA (5.)

Márton István, a VLA edzője: – A regnáló bajnokcsapathoz utazunk, de nem feltartott kezekkel érkezünk. A múlt heti, stadionban aratott győzelem feldobta a csapatot, bízom benne, hogy ezúttal is sikerélménnyel gazdagodhatunk. Tavasszal sikerült a bravúr Debrecenben, miért ne jöhetne össze ezúttal is?


MLSZ ORSZÁGOS U14 KIEMELT CSOPORT, 6. FORDULÓ

Szombat, 13.00: MTK Budapest (3.)–Várda LA (4.)

Oláh Levente, a VLA edzője: – Hétvégi ellenfelünk jó játékerőt képvisel ebben a bajnokságban is. Sajnos, hat játékosra nem számíthatunk, ezért kíváncsian várom, mire leszünk képesek. Akik eddig kevesebbet játszottak, azoknak itt a lehetőség, hogy bebizonyítsák, helyük van a csapatban.


MLSZ ORSZÁGOS U12 ÉSZAKKELET, 5. FORDULÓ

Szombat, 13.00: Várda LA–Eger SE

Deák Béla, a VLA edzője: – Az eddigi legnehezebb ellenféllel találkozunk, amelynek az eredményei és a szerzett góljainak száma is imponáló. Érdekes és taktikus mérkőzésre számítok, ugyanis az ellenfél is szervezett, magas presszinget alkalmazó csapat. A döntő az lesz, hogy ki fogja tudni a saját akaratát a másikra kényszeríteni. Felkészültünk a találkozóra, bízom a csapatomban.


A borítófotón: U15-ös csapatunk erőt merített a múlt heti, stadionban aratott győzelemből. Ők most Debrcenbe látogatnak, a stadionban pedig az U16-osok játszanak szombaton

Fotó: Ombodi Tamás


next match
Ferencvárosi TC
Kisvárda Master Good
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló