Mi is neki, ő is nekünk

2020-11-01 08:44:26
Kisvárda FC

A gyakori találkozások újabbika lesz a játékvezetővel a vasárnap esti.

Nyolcadszor vezet csapatunknak az NB I-ben, ezzel Solymosi Péterrel holtversenyben a vasárnap esti meccsünket dirigáló Bogár Gergő lesz a legfoglalkoztatottabb játékvezető Kisvárda-meccseken. Mindez fordítva is igaz, hiszen immár Bogár Gergő

is a Kisvárdának vezet a leggyakrabban – eddig hét-hét meccsel a felcsútiakkal együtt álltunk az élen az NB I-es karrierjében. (Talán nem véletlenül, hiszen eddig három Puskás–Kisvárda vagy éppen Kisvárda–Puskás meccset vezetett.)

A mérlegünk a korábbi hét meccsen teljesen kiegyensúlyozott: három-három győzelem mellett egy döntetlen, 7–9-es gólkülönbség. Ebben a bajnokságban egyszer vezetett nekünk – szeptember 4-én hazai pályán kaptunk ki 3–0-ra a Puskás Akadémiától. A Diósgyőr ellen még nem fújt nekünk mérkőzést.

Bogár Gergő eddig nem mérte szűkmarkúan a sárga lapokat, kisvárdai oldalra 22 (a legtöbbet, négyet Teodorosz Beriosznak), az ellenfél játékosainak 12 alkalommal mutatta fel azt. Két várdai játékost állított ki eddig, mindkettőt idén tavasszal: Cornel Enét a Puskás Akadémia otthonában (1–3), Kovácsréti Márkot júniusban, itthon a Mezőkövesd (1–1) ellen. Büntetőt egyszer-egyszer ítélt a javunkra (2018 tavasz: DVSC idegenben, 3–1) és a kárunkra (a már említett Puskás elleni hazai meccsen, 0–3) – mindkettőt értékesítették.

A 29 éves, 31. NB I-es meccsére készülő játékvezető munkáját vasárnap 18.30-tól a Várkertben Buzás Balázs és Horváth Róbert oldalvonali, Iványi Zoltán és Csonka Bence pedig alapvonali asszisztensként segíti, míg a tartalékjátékvezetői feladatokat Horváth Zoltán látja el.


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló